ICON verkopen

ICON wordt op vele verschillende handelsplatformen aangeboden om te kopen. Dat betekent ook automatisch dat je ICX via dat handelsplatform kan verkopen. Wij adviseren je als je ICX wilt verkopen om dit te doen via Binance. De exchange van Binance is op dit moment de grootste aanbieder van vele vele verschillende cryptocurrencies en 75% van alle ICX wordt hier verhandeld. Dus wil je snel van je digitale valuta verlost worden dan moet je hier heen gaan.

ICON ruilen voor andere cryptocurrencie

Omdat iCX op verschillende platformen wordt aangeboden bestaat er ook vaak de mogelijkheid om een digitale valuta om te wisselen voor een andere cryptocurrency waarmee je ICX hebt aangeschaft. Stel je hebt ICX gekocht door eerst te beschikken over Bitcoin maar je wilt eigenlijk helemaal geen Bitcoin meer hebben als je gaat verkopen, jij wilt Ethereum. Het is mogelijk op Binance en Huobi om ICX te verhandelen voor Ethereum. Wanneer je eenmaal de beschikking hebt over Ethereum kan je weer andere digitale valuta kopen.

Aan wie kan je ICX verkopen?

Wanneer je gaat verkopen moet je wel eerst de digitale munten uit je wallet op het platform zetten waarop jij ze wilt verkopen maar het kan ook op een andere manier. Het is mogelijk om ICX te verkopen aan een persoon. Je verstuurt vanuit jouw eigen ICON Wallet de munten over naar het adres van de tegenpersoon. Zorg er wel eerst voor dat je het geld hebt ontvangen van deze tegenpersoon want als je eenmaal ICX hebt verstuurd naar een bestaand adres dan ben je ze ook direct kwijt.  Zorg er daarom goed voor dat je wel enig research hebt gedaan naar de achtergrond van die persoon of bedrijf waar je het naar toe stuurt.

GA NAAR BINANCE >>