ICON

 

ICON (ICX) is een project dat er voor zorgt om alle blockchains met elkaar te verbinden waardoor het een van de grootste gedecentraliseerde netwerken te wereld bouwt.Het netwerk bestaat uit een groep onafhankelijke blockchains die nauw samenwerken. Het gebruik van ICON moet er voor zorgen dat de transacties tussen blockchain vlekkeloos verloopt zelfs als het compleet verschillende blockchains zijn.

Wat is ICON?

De blockchains die dit project met elkaar willen verbinden zijn banken, bedrijven, universiteiten, ziekenhuizen en alle andere organisaties die informatie kunnen delen dankzij het gebruik van de blockchain van ICON.

Het internet bracht in het verleden al veel verschillende websites, protocollen en instanties bij elkaar en ICON wilt dit ook voor elkaar botsen met haar eigen blockchain. Hun systeem is ook gebaseerd op het succes van projecten zoals Ethereum of Bancor.

Geen tussenpersoon

Wanneer je ICON (ICX) gaat gebruiken is er geen tussenpersoon nodig en wordt alles geautomatiseerd. Het is niet dat het een heel nieuw project is, het is al 2 jaar in ontwikkeling en wordt gebouwd door Koreaanse ontwikkelaars en de waarde van het bedrijf wordt al geschat op 1 miljard dollar.

Wat kan je met ICON?

Een van de belangrijkste kenmerken van ICON is de ICON-portemonnee, die in real-time valuta’s kan overboeken, afwikkelen en wisselkoersen via een gedecentraliseerde centrale blockchain. Het kan worden gebruikt in ons dagelijks leven binnen de ICON-gemeenschap – zoals banken, effecten, verzekeringen, universiteiten en andere organisaties die op het ICON-netwerk zijn gebouwd.

ICON is compatibel met traditionele blockchains zoals bitcoin en Ethereum, maar het is ook compatibel met alle andere blockchain-netwerken van derden. Dankzij deze functie is ICON van plan om de crypto-wereld effectiever te combineren met de echte wereld dan andere netwerken die slechts één blockchain ondersteunen. Een andere toepassing wat ICON mogelijk maakt is een digitale verificatie van identiteiten door middel van een ID op de blockchain.

Voordelen van ICON

  • Er zit een groot kapitaalkrachtig bedrijf achter ICON (Dayli Financial Group waarde van 4 miljard)
  • Goede ontwikkelaars en een professioneel team
  • Is al vraag naar het product
  • Alle bestaande dApps op het platform
  • Decentraal handelsplatform

ICON kan je kopen via het platform van Binance

GA NAAR BINANCE >>