IDEALCASH kopen

IDEALCASH is eenvoudig aan te schaffen. Wanneer je op het moment komt om nu IdealCash te kopen dan handel je al langer in cryptocurrencie. IDEAL is een munt die vele malen sneller is dan de bekendste digitale munt Bitcoin en met sneller is dat 1000x sneller. Dit is niet het enige pluspunt ten opzichte van Bitcoin, de transactiekosten zijn vele malen goedkoper, tot bijna 0. IDEALCASh wordt op dit moment aangeboden via de exchange van ICQbase. Dit is nog een vrij kleine handelsplatform maar het volume in IDEAL neemt elke dag een klein beetje toe.

Wallet IDEALCASH

Het team achter IDEAL heeft een eigen wallet ontwikkelt voor verschillende besturingssystemen. Ben je een gebruiker van MAC, Windows of Linux dan is dat mogelijk om daar een wallet op vast te zetten. Wat ook erg handig is van IdealCash is dat ze een mobiele wallet hebben ontwikkelt, die is alleen nog maar te gebruiken voor Android gebruikers. Een IOS wallet zal niet lang meer op zich wachten.

30% stakes door je wallet

Door IDEAL niet op de exchange te laten staan maar in een wallet te zetten kan je zonder dat je er verder iets aan hoeft te toen je investering op ten duur terugverdienen. Door je wallet te synchroniseren met de blockchain van IDEALCASH kan je jaarlijks 30% van je wallet verdienen. Zie het als een soort rente ter ondersteuning van het netwerk.

Lange termijn investering

Je moet bij het kopen van IDEALCASH niet denken dat je in een hele korte tijd meteen een cryptomiljonair bent. Dit is natuurijk afhankelijk met wat je erin investeert. Dit is een project voor de lange termijn. Alles wat tot nu toe in de roadmap staat is ook uitgekomen, ze maken geen valse beloftes. Voordat je IDEALCASH kan kopen moet je eerst Bitcoins kopoen. Dit is eenvoudig te doen via Bitonic.

GA NAAR BITONIC >>