IDEALCASH verkopen

Wanneer je eenmaal IDEALCASH (DEAL) hebt aangeschaft dan kan het zijn dat het in waarde is gestegen ten opzichte van je aankoop. Je wilt de waardestijging terug zien in iets tastbaars. Dan moet je het uit laten keren in fiat-geld. Er zijn nog exchanges zoals Litebit en AnyCoindirect die IDEAL meteen omzetten in fiat geld. Je dient eerst IDEAL te verkopen tegen Bitcoin. Wanneer dit is gebeurt kan je de waarde in BTC omzetten naar Euro’s of Dollars. Wil je ene verdere uitleg lees dan onze handleiding Litebit om je bankrekening aan te vullen.

IDEALCASH verkopen aan bedrijf

IDEAL moet de betaling worden voor het kopen van goederen en diensten in cryptogeld. Daarom is het handig om een wallet te gebruiken die veilig is en dat is niet vaak een wallet van een exchange. Deze handelsplatformen worden nog wel eens gehackt en al helemaal als je maar een kleine speler bent dan is het eenvoudiger om gehackt te worden dan een Binance of Bittrex. Door IDEAL te verplaatsen naar de wallet die door het ontwikkelingsteam isĀ  gebouwd en waar je jaarlijks 30% stakes kan verdienen. Wanneer je IDEAL gaat verkopen dien je altijd de tokens te versturen vanuit je wallet naar het adres van de verkopende partij. Die hoeft niet lang te wachten want binnen 1 seconde is het verzonden en ontvangen.

IDEALCASH verkopen aan persoon

Wanneer je de IDEAL tokens kan versturen naar een bedrijf dan is dat ook mogelijk om het naar een persoon te sturen die ook de beschikking heeft over een wallet. Voor het versturen naar een ander persoon geldt hetzelfde als het versturen naar een bedrijf, is dat het maar enkele secondes duurt. De betaling aan jouw via de bank door de persoon duurt langer dan het versturen van jouw tokens. Wanneer je voor deze manier kiest moet je er wel voor 100% zeker zijn dat die persoon te vertrouwen is want als je eenmaal op verzenden hebt geklikt ben je ze ook echt kwijt.

GA NAAR LITEBIT >>