IDEALCASH

IDealCash [DEAL] is een open-source community-driven cryptocurrency project dat transactiesnelheden biedt die meer dan 1000 keer sneller zijn dan Bitcoin. In het hart
van iDealCash is een blockchain die is gebaseerd op de technologie die te vinden is in BlackCoin en NovaCoin met snelle en veilige transacties, ongelooflijk lage transactiekosten en Proof-of-Stake (PoS), waarmee je de  investering elk jaar met 30% kan laten groeien!
Het belangrijkste doel van iDealCash is dat het de belangrijkste manier wordt waarop we transacties  gaan uitvoeren binnen de cryptocurrency-community. 

Visie van IDEALCASH

DEAL wilt de belangrijkste munt worden die de wereld gebruikt om waarde- en materiële goederen af te handelen. Ze streven naar massale acceptatie en om die te bereiken, moeten we producten maken die iDealCash in hun dagelijks gebruikt implementeren. Het ontwikkelingsteam zit niet stil en werk aan technologieën waarmee we deze ruimte kunnen betreden. Verder willen ze met hun visie ervoor zorgen iedereen van de community deel blijft uitmaken van de toekomst van IDEALCASH

Voordelen IDEALCASH

IDEALCASH is een verborgen juweeltje want het heeft heel veel positieve punten en de waarde van de digitale munt staat nog maar heel laag. Een daarvan is de transactiesnelheid, die is nog minder dan 1 seconde. Het versturen van Bitcoins onderling duurt al heel lang in verhouding met IDEALCASH daarnaast zijn de vergoedingen heel lang. Alle digitale munten in de top 200 hebben meer 5 of meer minuten nodig om van de ene naar de andere exchange te versturen, IDEALCASH heeft maar 1 seconde nodig om te wissel van exchange naar wallet en van wallet naar wallet en minder dan 15 seconden voor de eerste bevestiging zodat je meteen de munten weer kan uitgeven.
Ondanks dat het een cryptocurrencie is met weinig waarde heeft het veel potentie, dat kan je terug zien dat ze heel erg actief zijn op Twitter en een eigen Telegram kanaal hebben. Het team achter idealcash is heel realistisch en beloven je geen gouden bergen, ze zijn een community die gestaag aan hun product werkt.
Totaal kunnen er 5 miljard tokens uitgebracht worden, op dit moment zijn er 1 miljard munten in omloop. Iets wat heel lucratief kan zijn is om de wallet van IDEALCASH te gebruiken en die vervolgens te synchroniseren met de blockchain. Door je wallet open te laten staan kan je jaarlijks je investering met 30% verhogen. Hiervoor hoef je niks te doen maar alleen de uitleg te doorlopen hoe je de wallet synchroniseert. Op dit moment is de wallet beschikbaar voor Mac, Windows en Linux. De mobiele wallet is alleen nog maar beschikbaar voor Android gebruikers.

Op welke exchange staat IDEALCASH?

DEAL wordt op twee platformen verhandelt en dat is Coinhouse en ICQbase. Wij adviseren jou om ICQbase te gebruiken. Die komt bij ons mee betrouwbaar over en daar is het volume ook hoger. Voordat je DEAL kan kopen moet je wel eerst Bitcoins versturen naar deze exchange. Omdat het nog een kleine munt is kan het snel stijgen in waarde als het naar het wordt gelist op een ander exchange met meer handelsvolume.