Komodo

Komodo koers

 

Wat is Komodo?

Komodo (KMD) kan je het best typeren als het tweede gedeelte van de cryptocurrency revolutie. Het Komodo blockchain platform maakt gebruik van de open source cryptocurrency van Komodo voor het doen van transparante, anonieme, privé- en vervangende transacties. Ze worden dan heel goed beveiligd gemaakt met behulp van Bitcoin’s blockchain via een vertraagde Proof of Work (dPoW) protocol. (Ik ga dPoW in een minuut bespreken.)

Het Komodo platform richt zich op het verstrekken van anonimiteit en beveiliging door middel van een het nieuwe Delayed Proof of Work (dPoW) protocol. Het Komodo platform komt voort uit Zcash en het SuperNET-team en is een evolutie van de BitcoinDark cryptocurrency.

De Komodo-cryptocurrency is ook de officiële munteenheid voor het SuperNET-ecosysteem.

Komodo eigenaren ontvangen jaarlijks 5% van de omzet. Elke KMD houder zal het ontvangen en dit is geautomatiseerd je hoeft er geen handelingen voor te doen.

Het Komodo Platform begrijpen

Om het Komodo-platform te begrijpen moet u weten over deze drie dingen

  1. Zcash – Dit is een open cryptocurrency project dat het sk-SNARK protocol gebruikt. Dit is een nieuw cryptografisch zero-knowledge proof protocol dat privacy, anonimiteit en fungibility van elke cryptocurrency waarborgt. Komodo gebruikt ook hetzelfde protocol om privé en anonieme transacties te maken.
  2. Delayed Proof of Work(dPOW) – Dit is een nieuw protocol ontwikkeld door Komodo-ontwikkelaars. Het is een consensusmechanisme dat het regelmatige bewijs van werkprotocol gebruikt (net als Bitcoin), maar doet het een beetje anders. dPoW behelst een mechanisme dat de blokjes op de blockchain waarneemt, waardoor de totale immuniteit wordt gewaarborgd en de transacties een tweede laag beveiliging geven. De 64 voorgeselecteerde notarisknooppunten doen dit notarisatiewerk en verminderen het risico op onveranderlijkheid. Dit betekent dat als sommige aanvaller een historische Komodo-transactie wenst te veranderen, moet hij eerst de Bitcoin blockchain wijzigen, die we al weten, niet mogelijk is.
  3. SuperNET – SuperNET is een gedecentraliseerde organisatie die open source en gedecentraliseerde tools ontwikkelt voor de markt voor cryptocurrency, zoals multi-coin-portefeuilles, gedecentraliseerde uitwisselingen en prij stabiliteitsproducten. De Komodo cryptocurrency is de officiële munteenheid van SuperNET.

Privacy

Het Komodo platform vertrouwt heel erg op de technologie die is ontwikkelt door het Zcash team, Zero Knowledge Proof. Deze technologie zorgt ervoor dat elke transactie via de Komodo blockchain 100% privé zijn. Wanneer transacties privé zijn dan kan niemand het bedrag, afzender of ontvanger van de transacties het zien in de blockchain. Hoewel de miners moeten wel kunnen controleren of het een correcte of een dubbele transacties is geweest. Anonieme transacties zijn belangrijk, niet alleen om de privacy van de gebruikers te garanderen maar ook om ervoor te zorgen dat alle digitale munten blijven zoals waar ze voor bedoeld zijn.

Binance kan je kopen en verkopen op de exchange Binance.

GA NAAR BINANCE >>