Komodo kopen

Komodo kopen is niet lastig maar je moet het even door hebben. Je moet met een aantal zaken rekening houden voordat je Komodo gaat aanschaffen. Het kopen van Komodo is te vergelijken met het aanschaffen van andere altcoins en bitcoins.

Momenteel moet je Bitcoin bezitten om Komodo aan te schaffen. Geen zorgen! Binnenkort kunnen Komodo-gebruikers rechtstreeks met fiat kopen. Tot die tijd zal deze gids je echter helpen om de eenvoudigste manier te begrijpen om KMD op Bittrex te kopen.

Heb je dit al een keer eerder aangeschaft dan zal Komodo aanschaffen voor jou een koud kunstje zijn. Het kopen gaan snel en eenvoudig. Wanneer je Komodo in bezit hebt kan je er verschillende kanten mee op. Zoals te lezen is op onze website is Komodo een munt in ontwikkeling en heeft het zijn ware potentie nog lang niet bereikt. Met de huidige koers van de bitcoin die de records aan elkaar rijgt zijn beleggers en handelaren opzoek naar goedkopere cryptomunten en daar is Komodo een goed voorbeeld van.

Waar dien je op te letten bij het aankopen van Komodo

Bij het kopen van Komodo is het belangrijke dat je de beschikking hebt over een betrouwbare wallet. Een wallet is een plek waar je de Komodo munten gaat opslaan. Er bestaan ook wallet die het mogelijk maken om meerdere cryptomunten op te slaan.

  • Ledger Nano S. De Ledger Nano S is de veiligste wallet om je Komodo (KMD) op te slaan. Je kan Komodo overal kopen en deze verstuur je dan naar het adres van je Ledger Nano S. Het enige nadeel is dat met deze wallet geen recht op de 5% bonus omdat je Komdo in bezit hebt.
  • Agama Wallet. De is officiële desktop wallet die is ontwikkeld door de ontwikkelaars van Komodo zelf. Het heeft een ingebouwde exchange en ondersteunt een multi-coin wallet. Bij deze wallet kan je dus KMD en bijvoorbeeld Bitcoin opslaan. Deze desktop wallet is geschikt voor Windows, Mac en Linux besturingssystemen.