Komodo verkopen

Het verkopen van Komodo is net zo eenvoudig als het kopen van de munt. Je kunt eenvoudig wat extra geld verdienen. Ben je al in bezit van Komodo en wil je graag wat extra’s hebben dan is dit een eenvoudige manier om eraan te komen. Op onze website is al veel terug te vinden over wat Komodo is en meerdere cryptomunten.

De mogelijkheden om Komodo te verkopen

Er is niet een manier om Komodo te verkopen er zijn er meerdere. De makkelijkste manier om Komodo te verkopen via een betrouwbaar bedrijf. Er zijn een aantal betrouwbare bedrijven waar je snel jouw Komodo’s kan omruilen voor Euro’s. Vaak storten deze bedrijven dezelfde dag nog het bedrag op je bankrekening. Je kan dan op de pagina van het bedrijf aangeven hoeveel Komodo jij wilt verkopen en je ziet dan ook meteen het bedrag wat het jouw uiteindelijk gaat opleveren. Ga je akkoord dan vul jij je wallet adres in en verstuur je de cryptomunten naar het bedrijf. Wanneer het bedrijf jouw munten heeft ontvangen dan gaat het bedrijf over tot betaling. Vaak kan je nog op dezelfde dag beschikken over het geld.

Omdat jij als eerste je Komodo’s verstuurt naar een bedrijf moet je er wel 100% van overtuigd zijn dit bedrijf te vertrouwen is. Ben je dit doet, ga dan niet over tot verkoop van Komodo. Voor elk bedrijf zijn er wel recensies te vinden op internet. Je kan ook je Komodo’s verkopen op een marktplaats. Als je het via zo’n manier doet dan kan je ook op een andere manier betaald worden, bijvoorbeeld PayPal. Zorg er wel voor dat je de verkoop doet met een betrouwbaar persoon. Want als je eenmaal je munten hebt verstuurd krijg je ze niet meer terug.

Komodo voor Bitcoin en andere cryptocurrency.

Via de vele exchange platformen is het mogelijk om Komodo om te wisselen voor Bitcoin. Op het platform van Bittrex is het mogelijk om jouw Komodo munten in te wisselen voor Bitcoin en met deze nieuwe Bitcoins is het mogelijk om andere altcoins te kopen. Het is niet mogelijk om met Komodo andere altcoin munten te kopen, hier heb je Bitcoin of Ethereum voor nodig. Door je Komodo munten in te wisselen voor Bitcoin tegen een bepaalde waarde is het mogelijk andere munten te kopen.