Wat is Komodo

Het Komodo platform is een cryptocurrency project dat zich richt op het verstrekken van anonimiteit beveiliging door middel van een het nieuwe Delayed Proof of Work (dPoW) protocol. Het Komodo platform komt voort door ene for van Zcash door het SuperNET-team en is een evolutie van de BitcoinDark cryptocurrency.

Het SuperNET team heeft ook een hoop individuele instrumenten ontwikkeld die goed met Komodo samenwerken. De bedoeling hiervan is om een compleet ecosysteem te vormen met allerlei geavanceerde functionaliteiten voor gedecentraliseerde handel. Komodo eigenaren ontvangen jaarlijks 5% van de omzet. Elke KMD houder zal het ontvangen en dit is geautomatiseerd je hoeft er geen handelingen voor te doen.

Privacy

Het Komodo platform vertrouwt heel erg op de technologie die is ontwikkelt door het Zcash team, Zero Knowledge Proof. Deze technologie zorgt ervoor dat elke transactie via de Komodo blockchhain 100% privé zijn. Wanneer transacties privé zijn dan kan niemand het bedrag, afzender of ontvanger van de transacties het zien in de blockchain. Hoewel de miners moeten wel kunnen controleren of het een correcte of een dubbele transacties is geweest. Anonieme transacties zijn belangrijk, niet alleen om de privacy van de gebruikers te garanderen maar ook om ervoor te zorgen dat alle digitale munten blijven zoals waar ze voor bedoeld zijn.

Veiligheid van Komodo

Komodo heeft een nieuwe manier om te gaan met veiligheid. In de kern is Komodo een cryptocurrency van een Proof of Work met regelmatige mijnbouw. Maar het heeft ook een Delayed Proof of Work systeem, een die de hashrate van Bitcoin kan “recyclen” om de onmogelijkheid van Komodo te garanderen.

Komodo kan via 64 voorgeselecteerd punten die door de Komodo community worden aangewezen de blokjes in de blockchain van Bitcoin zetten.