Lisk verkopen

Het verkopen van Lisk is bijna net zo eenvoudig als het kopen van Lisk. Het verkopen van Lisk betekent eigenlijk dat je de digitale munt verkoopt die via het netwerk wordt verspreid en heeft dezelfde naam al het netwerk.

Lisk is een eigen decentraal netwerk die als ambitie heeft dat er ook decentraal applicaties aangemaakt kunnen worden en gedistribueerd. Het netwerk en blockchain van Lisk is zo ingericht dat je een eigen blockchain kan ontwikkelen die naast de main blockchain loopt, een side chain. Blockchain is gekoppeld aan de blockchain van Lisk en zorgt er zo voor dat het netwerk snel en efficiënt kan blijven werken.

Eerst kopen dan verkopen

Je kan natuurlijk pas Lisk verkopen als je ze eerst in bezit hebt. Hoe je Lisk kan kopen is al uitgebreid besproken in een artikel op onze website. Daarin staat ook te lezen dat makkelijkste manier om Lisk via Litebit te kopen en een andere manier is om met Bitcoin Lisk te kopen. Na de koop van Lisk dien je deze te plaatsen in een eigen wallet of je laat ze staan op een exchange, wij raden dat wel af omdat die hack gevoelig zijn. Wanneer jij een eigen wallet hebt met Lisk erin moet je deze wel eerst verplaatsen naar een exchange om er mee te handelen of te versturen naar bijvoorbeeld een Litebit om deze dan te verkopen.

Het verkopen van Lisk

Lisk verkopen is heel simpel, en de munt kan je eenvoudig overschrijven naar een ontvanger. Het werkt vaak als volgt, je moet eerst de munten overschrijven en daarna wordt het geld gestort. Er zijn een aantal betrouwbare bedrijven waaraan je Lisk kan verkopen, waaronder een Litebit.  Voordat je de munten overschrijft naar een bedrijf verdiep je dan wel eerst even in dit bedrijf door reviews te lezen. Een verkoop gaat redelijk snel en staat binnen een x aantal uren op je bankrekening. Als je via een exchange Lisk gaat verkopen kan je ervoor kiezen om deze te verkopen in ruil voor Bitcoin of Ethereum.

Je kan Lisk ook verkopen aan personen. Verschillende marktplaatsen kunnen je in contact brengen. Als je via deze manier Lisk verkoopt is het verstandig om de munten pas te versturen wanneer jij het bedrag hebt ontvangen. Er bestaan ook bedrijven die als tussen persoon functioneren. Jij stuur de munten naar dat bedrijf en die geven de munten pas vrij wanneer er betaald wordt, is dit niet het geval binnen zoveel uur dan wordt de order geannuleerd en ontvang jij de munten weer terug in je eigen wallet.