MONA

Koers MonaCoin

Wat is MonaCoin?

MonaCoin (MONA) is een open-source cryptocurrency-platform, een dochteronderneming van LiteCoin dat werd gelanceerd in januari 2014. Het is de eerste digitale cryptocurrency in Japan. Via dit platform kunnen gebruikers geld overmaken naar mensen over de hele wereld. Er zijn momenteel miljoenen investeerders. De gebruikers zijn niet alleen zakelijke gebruikers maar de algemene gebruikers gebruiken MonaCoin al als een betalingsoplossing.

Het platform heeft een totaal van 105.120.000 munten en heeft de mogelijkheid om een blok te creëren in 1,5 seconden, wat vrij snel is in vergelijking met andere cryptocurrencies in de markt.

Wanneer de bloktijd snel is, betekent dit ook dat er meer transacties in een zeer korte tijd kunnen worden gecontroleerd en voltooid. Een voordeel van MONA is dat het gebruik maakt van 3 grote verschillende besturingssystemen. Zo werkt MONA op Linux, Windows en MacOS apparaten.

De MonaCoin is heel populair en volgens crypto-experts heeft dat te maken met de bloktijd. Bij MONA is dat extreem snel en kunnen er 50munten in elk blok worden gecontroleerd.

Meer dan een platform

MONA is meer dan alleen een platform en kan niet alleen worden gebruikt voor het overboeken van geld maar gebruikers kunnen er ook MonaCoin(s) kopen en verkopen.

De munten kunnen worden gebruikt om verschillende diensten en goederen van het internet te kopen. De munten kunnen worden gewonnen (minen), maar als je een crypto-gebruiker bent die net begint, kan het mijnproces een beetje een moeilijke taak voor je zijn.

Hoe werkt MonaCoin?

Bij MonaCoin gaat het niet alleen om het overboeken van geld, maar je kan ook bij MonaCoin kopen of verkopen. Daarnaast kan MonaCoin kan ook worden gebruikt om goederen en diensten van internet te kopen, en deze munten kunnen ook worden gedolven. Het mijnen van de munten kan echter best moeilijk voor je zijn als je nieuw bent in dit vakgebied. En als je van plan bent om via MonaCoin te handelen, zorg dan dat je een volledig onderzoek doet naar dit platform en ook leert hoe je met de munten kunt handelen.

Met MonaCoin handelen

Je kunt ook handelen op het Monacoin-platform, maar misschien is het dan verstandigeren om meer onderzoek te verrichten naar het platform wat de beste manier is om te handelen met deze munten. Op onze website is er ook een pagina ingericht voor het kopen en verkopen van MonaCoin.

Monacoin wordt op dit moment het meest verhandeld op het exchange platform van Bittrex. Wil je graag weten hoe dit platform werkt lees dan onze handleiding over Bittrex op Coinprimeur.nl