MONA kopen

Het kopen van MonaCoin is niet moeilijk maar het gaat als bij zoveel andere Altcoins. Je moet de beschikken hebben over Bitcoin. Je kan de MonaCoin (MONA) op twee manieren kopen. Een manier is om Mona te kopen via een exchange zoals Bittrex.

Door in te loggen op je Bittrex account is het een koud kunstje om Mona te kopen. Je zoekt de munt op in Bittrex en je plaatst een order door aan te geven hoeveel MonaCoin je wilt kopen. Dit is alleen mogelijk als Bitcoin hebt staan in je Bitcoin wallet op Bittrex.

Een andere manier om Mona te kopen via een marktplaats. Er bestaan verschillende marktplaatsen die cryptocurrency aanbieden. Jij plaatst een oproep dat je Mona wilt kopen en wanneer er iemand gehoor geeft aan je oproep kan jij een bedrag over maken dat jullie overeen zijn gekomen. Jij geeft jouw Mona adres op en ontvangt MonaCoin. Zorg er wel voor dat je enige research hebt gedaan naar de tegenpartij (persoon of bedrijf). Want eenmaal betaald betekent ook dat het geld weg is.

Waar dien je op te letten bij aankopen van Mona?

Bij het aankopen van MonaCoin is het heel belangrijk om gebruik te maken van een goede wallet. Een wallet is een plek waar jij de MonaCoin kan opslaan. Vanuit hieruit kan je betalen doen of ontvangen.  Omdat Mona voortkomt uit LiteCoin bestaan er wallets waar het mogelijk is om dezelfde wallet andere munten op te slaan. Zo bestaan er veel wallets waar je Bitcoin, LiteCoin en MonaCoin kan opslaan. Dat maakt het veel eenvoudiger om MonaCoins te werken.