MONA verkopen

Het verkopen van Mona is eigenlijk net zo makkelijk als de aanschaf van de digitale munt. Het is mogelijk door de verkoop van Mona dat je daar beter van wordt. Wanner de waarde van de munt stijgt kan je daar weer meer Bitcoin voor vragen. Omdat veel digitale munten alleen te kopen zijn met de hulp van Bitcoin betekent dat andersom ook.

Misschien weet je nog niet heel veel over Mona, daarom verwijzen wij je graag door naar verschillende artikelen op onze website. In deze artikelen wordt beschreven dat Mona heel populair is in Japan en een paar andere landen in Azië.

De mogelijkheden om Mona te verkopen

Je kan er dus voor kiezen om Mona te verkopen via een exchange, zoals bijvoorbeeld Bittrex en de digitale munt omruilen voor een andere digitale munt, Bitcoin. Omdat Mona een betalingsplatform is moet je er ook mee kunnen betalen en zo kan je ook de munt ‘verkopen’ in ruil voor een dienst of product.

MonaCoin (MONA), is de eerste Japanse cryptocurrency en heeft een van de meest actieve community’s online. De Japanse cultuur is sterk bezig met MONA, met duizenden Zaif ATM’s die betalingen accepteren in deze cryptocurrency.

Het aantal winkels, websites en serviceproviders dat MonaCoin accepteert, neemt elke dag toe en er zijn veel Japanse internetsites, prikborden en internet portefeuilles die de winkelervaring voor MONA-eigenaren stroomlijnen. Grote Japanse elektronicawinkel Ark Akihabara accepteert Monacoin, naast Bitcoin.

De technische details zijn te vinden op hun officiële website en de video op de startpagina deelt enkele van de beste online locaties waar MONA-adoptie door het dak gaat. Twee sites springen in het oog, AskMona, een prikbord met kantel functies, en Monappy, een online portemonnee, winkel en kunstgalerie.