NEO kopen

Een NEO kopen is niet lastig, je moet het alleen even snappen. Voordat je NEO gaat kopen moet je wel met een aantal zaken rekening houden. Het kopen van NEO kan je best wel vergelijken met een Bitcoin. Heb je zelf al een keer eerder Bitcoin gekocht dan zal je met het kopen van NEO geen enkele moeite hebben. Het aankopen van NEO gaat relatief snel, wanneer je in bezit bent met NEO kan je daar vele kanten mee op.

NEO wordt op veel exchange platformen verhandeld en je kan dat heel gemakkelijk handelen met NEO. NEO wordt op deze handelsplatformen aangeboden via Bitcoin en een Ethereum Market.

Wat kan je met NEO kopen?

NEO wordt vaak vergeleken met Ethereum en heel veel cryptocurrency brengen hun ICO uit in Ethereum. Tegenwoordig wordt dat af en toe ook gedaan op het platform van NEO. Via deze manier is het mogelijk om met NEO-tokens mee te dingen met nieuwe uit te brengen ICO en zo is het mogelijk om met NEO te investeren in nieuwe cryptocurrency.

Waar dien je op te letten bij het aankopen van de NEO

Bij het kopen van NEO zijn een paar punten heel belangrijk. Je moet beschikken over een betrouwbare wallet. Dit is de plek waar jij je aangekochte NEO gaat opslaan. NEO heeft een eigen wallet die is ontwikkelt door haar eigen platform en is veilig en betrouwbaar. Het is eenvoudig om vanuit deze wallet NEO te ontvangen en versturen.

Wat verder ook van belang is bij het kopen van NEO is dat je dit doet bij een betrouwbaar bedrijf. Zo is het mogelijk om bij anycoindirect.eu meteen NEO aan te schaffen zonder een tussenkomst van een handelsplatform. Je kan dan NEO kopen via iDeal en meteen versturen naar je NEO Wallet adres.