NEO verkopen

Het verkopen van NEO is net zo gemakkelijk als het aanschaffen van deze cryptomunt. Je kan door het verkopen van NEO gemakkelijk extra geld verdienen omdat de waarde van NEO kan stijgen, maar ook dalen. Misschien weet je nog niet veel over NEO dan verwijzen wij je graag door naar verschillende artikelen over dit platform op onze website. In deze artikelen wordt beschreven dat NEO beschikt over een goede reputatie en dat de munt heel belangrijk kan worden in Azië.

De mogelijkheden om NEO te verkopen

Er bestaan meerdere manieren om NEO te verkopen. De snelste en meest eenvoudige manier is om de door jouw geïnvesteerde NEO munten te verkopen via anycoindirect.eu. Als je de reviews leest over Anycoindirect is het een betrouwbaar bedrijf. Er zijn nog een paar andere bedrijven die het net zo doen als Anycoindirect. Je ziet meteen staan hoeveel een partij biedt voor jouw NEO’s in euro’s. Wanneer je akkoord gaat met dit bedrag vul jij je persoonlijk gegevens in en verstuur je de digitale munten naar het bedrijf toe. Vaak ontvang jij het bedrag binnen enkelere uren op het opgegeven banknummer.

Omdat je beschikt over een wallet is het ook mogelijk om NEO aan te bieden op een marktplaats. Je kan via deze manier op een andere manier betaald worden, door bijvoorbeeld een PayPal. Als je op deze manier NEO gaat verkopen zorg er dan wel dat je dit doet met een betrouwbaar persoon. Bij veel marktplaatsen is het mogelijk om feedback op te vragen over een lid van een marktplaats.

NEO omwisselen voor een andere cryptocurrency

NEO wordt veel vergeleken met Ethereum en de vergelijking gaat steeds meer toenemen omdat nieuwe ICO’s vaker hun cryptomunten gaan uitbrengen op het netwerk van NEO. Het grootste gedeelte van de ICO’s worden nu uitgebracht op het Ethereum Netwerk. Het is dus mogelijk om je in te schrijven op een ICO’s met NEO. Via deze manier is het mogelijk om jouw NEO munten te investeren in een nieuw te ontwikkelen digitale munt.