Nullex kopen

Nullex (NLX) is op dit moment nog te koop bij een paar exchanges waaronder Cryptopia. Het is daarom nog maar een kleine munt maar heeft veel potentie. Veel cryptocurrencies die worden gelanceerd brengen ook veel tokens uit en dat kan niet altijd een positief invloed hebben op de koersontwikkeling. Nullex heeft voor crypto begrippen maar een laag ‘total supply’ 51.530.001 NLX , op dit moment zijn 40.477.042 NLX in omloop.

Wat maakt NulleX speciaal?

Met een unieke interne anonimiteits oplossing die bekend staat als Null Protocol, is NulleX ingebouwd in een platform waarmee individuen verschillende acties kunnen uitvoeren, bijvoorbeeld het verzenden van onvindbare betalingen tussen personen of het draaien van gedecentraliseerde applicaties zonder informatie over de identiteit te geven. NulleX wil de toekomst zijn van de online gegevensprivacy.

Wallet van Nullex

Waar je een goede digitale munt aan kan herkennen is naast een goed team of het ook een eigen wallet heeft. Dit geldt voor Nullex ook, ze hebben een eigen wallet die te downloaden is vanaf de officiƫle website. Op dit moment is die alleen nog maar beschikbaar met Windows maar een Mac wallet blijft niet lang op zich wachten als je naar de roadmap kijkt.

Na het aanschaffen van NLX via Cryptopia kan je er voor kiezen om ze daar te laten staan in de wallet van de exchange of je kiest er voor om ze op te slaan in de wallet van de digitale munt zelf. Wij adviseren altijd wanneer een digitale munt een eigen wallet heeft, verzend ze daar heen. Een externe wallet is minder gevoelig voor hackers en is daarom veiliger.

De snelst en betrouwbaarste manier om Bitcoins te kopen is mogelijk via Litebit en Bitonic. Wij hebben daar hele goede ervaringen mee en je beschikt in no time over de bekendste digitale munt. Je verstuurt de BTC’s naar Cryptopia en je kan NLX kopen.

GA NAAR CRYPTOPIA >>