Nullex verkopen

Als je op deze pagina terecht bent gekomen dan weet je ook hoe je Nullex (NLX) kan kopen en dan is het verkopen geen ingewikkeld proces. Wij zullen op deze pagina een aantal opties uitleggen hoe je Nullex kan verkopen. Omdat NLX nog een relatief goedkope munt is zou het voor kunnen komen dat de waarde ervan in de afgelopen maanden is gestegen en die winsten zou je graag uit willen betalen of investeren in een andere cryptocurrencie.

Nullex omwisselen voor andere cryptocurrency

Misschien wil je helemaal je cryptomunt niet laten uitbetalen in fiat geld maar je zou het wil investeren in een andere digitale munt. Dat is mogelijk via de exchange van Cryptopia. Wat dan wel nodig is, is om NLX in te wisselen voor BTC en vanuit daar kan je kijken wat je er voor terug wilt. Je kan er voor kiezen om ze om te ruilen voor BTC, Doge en Litecoin.

Wallet

Nullex heeft een eigen wallet, op dit moment alleen voor Windows gebruikers. Maar wanneer je NLX wilt verkopen zou je ze eerst moeten versturen naar een exchange om ze te kunnen verkopen. Als je de tokens in je wallet hebt staan dan is het niet mogelijk om ze te verkopen op een exchange.

Verkopen aan bedrijven en personen

Het is ook mogelijk om Nullex (NLX) te verkopen aan een bedrijf of persoon. Je biedt dan jouw digitale munten aan op een marktplaats of een bedrijf. Wanneer je ze gaat verkopen aan een bedrijf in ruil voor fiat geld dan ontvang je altijd een apart adres waar je ze heen kan sturen. Na het ontvangen van Nullex door het bedrijf ontvang je een melding en wordt het bedrag overgemaakt. Voor het verkopen aan personen gaat het net even anders. Je kan ze verkopen via een marktplaats of je bent in contact gekomen met een persoon via een form. Zorg er altijd wel voor dat je de persoon een beetje gescreend hebt voordat jij je tokens gaat versturen want wanneer ze verstuurd kan je ze niet meer terug krijgen.

GA NAAR CRYPTOPIA >>