Nullex

NulleX (NLX) is een besloten, veilig en schaalbaar gedecentraliseerd platform voor het maken, registreren en doorgeven van economische gegevens tussen deelnemers. NulleX is een dynamisch en zichzelf onderhoudend netwerk dat wordt beheerd door zijn collega’s, die de integriteit behouden via een consensus mechanisme.

Met behulp van de unieke, eigen anonimiteitsoplossing Null Protocol, wordt NulleX ingebouwd in een platform dat een breed scala aan toepassingen mogelijk maakt, gaande van het verzenden van niet-traceerbare betalingen tussen mensen, tot het draaien van gedecentraliseerde applicaties zonder de identiteit van de gebruiker in gevaar te brengen of een activiteitenpad achter te laten voor iemand anders te vinden. NulleX moet de toekomst worden van online gegevensprivacy.

Null Blockchain

De primaire basislaag van het netwerk. Null Blockchain is een beveiligd, gedecentraliseerd en onafhankelijk controleerbaar grootboek dat wordt gebruikt om uw financiën en gebruiksgegevens op te slaan. Met behulp van een unieke cryptografische oplossing genaamd Null Protocol, kunnen gegevens worden opgeslagen en geopend door de eigenaar en geverifieerd door het netwerk, terwijl de gegevens verborgen blijven voor de rest van de wereld. Met Null Blockchain kunt u veilig en privé transacties uitvoeren zonder een traceerbaar spoor achter te laten.

Null Array

De nulserie is een groot en wereldwijd netwerk bestaande uit nul-array verificator (NAV) -knooppunten. NAV-knooppunten zijn netwerkknooppunten verspreid over de hele wereld die een unieke service bieden voor het NulleX-netwerk en direct door hun diensten worden gecompenseerd. Deze services omvatten het strikte toezicht op het beschermen en het minen van NulleX-munten ter bescherming tegen financiële vervalsing, het afdwingen van de overheidsregels van het NulleX-netwerk, het handhaven van de integriteit van de applicatielaag, het faciliteren van ultrasnelle betalingen tussen collega’s, het stemmen over ontwikkelingsvoorstellen, en anderen.

Null Application

Null-applicatie (nApps) – nApps zijn gedecentraliseerde, anonieme en zelf-uitvoerende applicaties die gebruik maken van het Null-protocol om gebruikersparticipatie te registreren, machtigingen te beheren en gebruiksgegevens over het netwerk op een anonieme, zero-trace manier door te geven. Gebruik je favoriete GPS-app, stuur berichten naar vrienden en winkel online zonder je zorgen te hoeven maken over dat iemand met je mee kijkt.

Exchange

Nullex (NLX) wordt op dit moment nog niet op de grote exchanges aangeboden en is terug te vinden op de exchange van Cryptopia en YoBit. De digitale munt wordt het meeste gekocht en verkocht op Cryptopia en om ze aan te kopen dien je eerst bitcoins te kopen voordat je gaat handelen.

GA NAAR CRYPTOPIA >>