Odyssey kopen

Odyssey wordt op een aantal cryptoexchange platformen aangeboden en op dit moment wordt die het meest verhandeld op de cryptobeurs van Huobo. Ondanks dat die daar het meest wordt verhandeld adviseren wij jou toch om gebruik te maken van KuCoin. De digitale valuta staat daar nog maar recent op (24 januari 2018) maar het is een heel groot platform waar steeds OCN verhandeld gaat worden.

Odyssey is een lange termijn aankoop

Odyssey is nu precies cryptocurrency die je moet ‘HODL’ omdat dit echt een lange termijn project is. De waarde staat op moment van schrijven op 148 Satoshi en dat is is een ‘koopje’ maar het project biedt zo veel meer. Zo is het team al verschillende grote samenwerkingen aangegaan waaronder TRON en OBike, een Singaporese dienst  voor het delen van fietsen die nu al het businessmodel van een deeleconomie gebruikt waar Odyssey naartoe wilt.

Uiteraard zal een bedrijf als OBike uitstekend geschikt zijn om samen te werken met Odyssey omdat ze beide op dezelfde idealen zijn gebaseerd. De samenwerking met TRON is ook een boost voor het team omdat TRON langzamerhand de top 10 van cryptocurrencies binnen sluipt.

Odyssey is van plan om met TRON samen te werken om interactie tussen de twee tussen verschillende ecosystemen mogelijk te maken.

De deeleconomie is een groot probleem en elk blockchain-netwerk dat echt daar een  waarde aan kan toevoegen zal een hit worden. Maar het is te vroeg om te weten of Odyssey in staat zal zijn om de reeds bestaande platforms voor delen van de economie te verbeteren. Desalniettemin was de Odyssey ICO een enorm succes en dit toont aan dat veel beleggers vertrouwen hebben in de waarde die dit project vertegenwoordigt. 

Een OCN Wallet

Omdat Odyssey nog een relatief nieuwe munt is heeft het officieel nog geen eigen wallet waar je de aangekochte digitale munten in kan opslaan. Omdat het gebruik maakt van het ECR20 protocol (Ethereum) is het mogelijk om je OCN op te slaan in een Ethereum wallet en deze alsnog veilig op te slaan.