Odyssey verkopen

Wanneer je Odyssey (OCN) in een eerder stadium hebt gekocht dan bestaat er een kans dat er een waardestijging heeft plaats gevonden en wil je dat graag omzetten in fiat geld dan moet je Odyssey eerst verkopen via een handelsplatform. KuCoin is hier een hele goede partij voor omdat het exchange in die alsmaar doorgroeit en recent OCN heeft toegevoegd om mee te verhandelen. Wil je graag meer weten wat Odyssey precies in houdt en waar het voor staat, lees dan eerst de algemene pagina over OCN.

Odyssey eerst kopen voordat je kan verkopen

Om Odyssey te kunnen verkopen moet je eerst de beschikking hebben over OCN dat kan je vervolgen doen door eerst Bitcoin te kopen en die dan via een handelsplatform om te zetten naar OCN, de prijs die je moet betalen wordt gecreëerd door vraag en aanbod. Wanneer je OCN hebt gekocht betekent het niet automatisch dat je deze dan ook terug ruilt voor Bitcoin. Het is bij KuCoin en Huobi mogelijk om OCN om te ruilen naar een andere digitale valuta onder andere Ethereum en Tether.

Odyssey verkopen aan persoon of bedrijf

Er bestaat ook een andere manier om je cryptovaluta te verkopen en dat is niet via een handelsplatform maar via een marktplaats of een bedrijf. Wanneer je cryptovaluta gaat verkopen aan een bedrijf dan krijg je de mogelijkheid om een bepaalde hoeveelheid tokens te versturen naar een tijdelijk adres waar je het naar toe stuurt. Wanneer de andere partij het heeft ontvangen krijg je daar een melding van en wordt het bedrag waarvoor je hebt verkocht naar jou over gemaakt. Het is ook mogelijk om OCN  te verkopen of te versturen naar een andere wallet en eventueel te verkopen aan een persoon. Wanneer je het voor de laatste methode kiest moet je wel eerst research gedaan hebben naar de partij waar je het naar toe stuurt. Want wanneer je eenmaal de valuta hebt verstuurt vanuit je eigen wallet naar een goed adres betekent het automatisch dat je de hoeveelheid direct kwijt bent.