Ontology kopen

Ontology is nog een relatief nieuwe cryptocurrency en is een blockchain met smart contracts. Over het algemeen zijn blockchain met smart contracts voor het publiek te zien omdat ze openbaar zijn, bij Ontology is dat niet het geval en blijft het privé. Dit is ideaal voor bedrijven die graag gebruik willen maken van blockchain maar niet al haar data willen delen.

Waar kan je ONT kopen?

ONT heeft nooit een ICO uitgevoerd. De enige manier hoe je in eerste instantie in bezit kwam van Ontology was via een airdrop via NEO. Je ontving het als je NEO had staan op een exchange of een private wallet die NEO ondersteunde. ONT is in zeer korte tijd gelist op een aantal cryptoexchanges waarvan het meeste wordt gehandeld op Binance. Helaas zal je eerst in bezit moeten zijn van Bitcoin(s) om ONT te kunnen kopen. Bitcoins kopen kan je bij Bitvavo.

Wat verwachten we van Ontology?

Ondanks dat het een relatief nieuwe cryptocurrency is heeft het al genoeg in druk gemaakt op verschillende handelaren. In het eerste kwartaal van 2018 hebben veel altcoins hun waarde zien verdampen en ondanks dat Ontology begin maar voor het eerst was te zien op Coinmarketcap haar waarde sterk zien stijgen. De digitale munt stond halverwege maar nog op een waarde van $1 en staat op moment van schrijven op een waarde van $4.58 en zag haar waarde in BTC ook sterk stijgen.

Niets is zeker in de cryptowereld en alles draait om vertrouwen maar omdat Ontolgoy een sterke link heeft met NEO verwachten wij nog een hoop aankomend jaar. Omdat de blockchain van Ontology anoniem is biedt het een hoop potentie en met de expertise van NEO verwachten wij dat de waarde van ONT nog wel even gaat doorstijgen.

Ontology wallet

Wanneer je eenmaal in bezit met van ONT kan je voor twee opties kiesen. Een ervan is je aangekochte munten op de exchange te laten staan of je kiest voor de andere optie en verstuurt ze naar een private wallet. Je kan dan kiezen voor een ledger of MyEtherwallet omdat ze gebruik maken van ERC20 token.

Wacht nu  niet langer en ga naar Binance om ONT te kopen.

GA NAAR BINANCE >>