Ontology verkopen

Ontology (ONT) verkopen is niet zo moeilijk. Omdat je ONT al eerder heb gekocht in een eerder stadium dan zal het kopen en verkopen van cryptocurrency niet te veel voor problemen zorgen. Heb je ONT al een tijdje in bezit dan krijg je aan Ontology eenvoudig extra wat verdienen. Weet je niet meer helemaal zeker wat de digitale munt precies in houdt en wat je er mee kan, lees dan eerst even onze informatie pagina over Ontology.

De mogelijkheden om Ontology te verkopen

Er zijn twee mogelijkheden om ONT te verkopen. Een manier is om de cryptocurrency te verkopen via handelsplatform zoals Binance of KuCoin. Hier bied je de munten voor een waarde aan voor hoeveel jij ze wilt verkopen en draait het om vraag en aanbod. Je kan er dan voor kiezen of je het wilt ruilen voor Bitcoin of Ethereum. De andere manier is om de cryptomunten te verkopen aan een persoon. Je verstuurt de ONT-tokens vanaf jouw wallet naar die van de tegenpartij. Wij adviseren je wel om die persoon eerst wel even te controleren omdat wanneer je ze eenmaal hebt verstuurd ze ook daadwerkelijk weg zijn en het kan niet meer ongedaan worden gemaakt.

Ontology (ONT) wisselen voor een andere cryptocurrency

Omdat je ONT kan verhandelen op een platform is het ook mogelijk om een andere cryptocurrency aan te schaffen. Zo kan je bijvoorbeeld Bitcoin kopen met ONT of Ethereum. Kan je niet langer wachten en wil jij je tokens verkopen op Binance ga er dan snel heen.

GA NAAR BINANCE >>