OP Coin kopen

Wil je graag OP Coin (OPC) kopen dan is dat maar op een plek mogelijk. Dat is via de exchange van Cryptopia. Dit is nog maar de enige exchange waar de digitale munt op gehandeld wordt. Helaas kan je deze cryptomunt nog niet direct kopen via bijvoorbeeld een Litebit maar je moet eerst Bitcoins kopen en daarna kan je OP Coin gaan kopen.

OP Coin wallet

Om er achter te komen of een nieuwe digitale munt een succes kan worden is afhankelijk van een aantal factoren. Wat is het team wat erachter zit, wat is het aantal cryptocurrencie dat wordt uitgebracht en hoeveel komen er direct op de markt. Maar een ander heel belangrijk aspect is, beschikt een digitale munt over een eigen wallet. Bij OP Coin is het antwoord JA!. Je kan een wallet installeren op Windows, Mac of Linux besturingsysteem. De software is te downloaden vanaf de eigen pagina van Op Coin. Wanneer je eenmaal de wallet hebt geïnstalleerd op je computer dan kan je er voor gaan kiezen op de munten van de exchange af te halen en te versturen naar je eigen wallet.

Wallet voor OP Coin

Vaak kan je zien aan de hand of een cryptocurrency een eigen wallet heeft hoe serieus je deze munt moet nemen. Om omarmt te worden door het grote publiek zodat handelaren jouw muntje waarnemen is het van belang dat je een goed team hebt, heb je al een product of hoe ver is die in ontwikkeling maar een ander belangrijk aandachtspunt is, heeft het de beschikking over een eigen wallet. Voor OPC tokens kan je een eigen wallet downloaden die voor voor Windows, Mac en Linux te downloaden is. Dit betekent dat het ontwikkelingsteam een goede stap in de juiste richting heeft gezet. De volgende stap is het ontwikkelen van een mobiele wallet.

Je kan op een eenvoudige manier OPC kopen op de exchange van Cryptopia. Heb je al BTC op deze exchange staan, dan kan je meteen aan de slag en OPC kopen anders adviseren wij jou om eerst Bitcoins te kopen voor dat je gaat inloggen op Cryptopia.

OP Coin staking

Wanneer je de whitepaper leest van OP Coin kom je tot de ontdekking dat er een hoge PoS is voor deze munt. Niet te hoog want anders zal de markt overspoelt worden door OPC’s en dat komt nooit ten goede voor een cryptomunt.  De service bied je een beter beloningspercentage, terwijl je er tegelijkertijd voor zorgt dat het niet te hoog is om het systeem in te laten storten. Je kunt de munt gebruiken om deel te nemen aan de loterij die OP Coin je van tijd tot tijd aanbiedt. Naast het bieden van een hoger rendement, biedt OP Coin ook regelmatige loterijen om aan deel te nemen.

Wanneer je de munten verstuurt naar je wallet op je desktop kan het leuke aan deze munt beginnen. Je wordt namelijk beloond voor het in bezit zijn van OPC. Wanneer jouw wallet synchroniseert met de blockchain van OPC word je daar beloond voor met 3,288% per dag! wacht daarom niet langer en koop OPC.

GA NAAR CRYPTOPIA >>