OP Coin verkopen

Op Coin (OPC) is nog maar een kleine digitale munt met een nog te hoge waarde per token. Dit kan op ten duur voor een leuke winst zorgen. De kunst met in het bezit zijn van digitale munten is ze op het juiste moment te verkopen. Omdat OP Coin nog maar actief is op een exchange heb je maar weinig keus om ze te verkopen. Bijna alle verkopen gaan via Cryptopia. Het is nu nog alleen maar mogelijk om OP Coin te verkopen in ruil voor Bitcoins.

OP Coin Wallet

Wanneer je er voor hebt gekozen om mee te doen aan het staken van OPC dan zou je bij een verkoop eerst de digitale munten vanuit je wallet moeten versturen naar Cryptopia. Vanaf daar kan je OPC gaan verhandelen. Met een beetje geluk is je aanschafwaarde veel meer waard geworden.

OPC verkopen aan persoon

Wanneer je de beschikking hebt over een wallet dan is het ook mogelijk om OPC niet te verkopen via een exchange. Het is dan mogelijk om ze verkopen aan een persoon of misschien wel een bedrijf. Je bent met de andere partij een bedrag overeengekomen voor jouw x aantal OPC. Hij geeft jou zijn OPC walletadres en jij verstuurt ze dan naar hem. Houdt daarbij wel rekening mee dat wanneer jij ze eenmaal hebt verstuurd naar dit adres dan ben je ze ook echt kwijt wat er is geen mogelijkheid om ze terug te halen. Zorg er daarom goed voor dat de tegenpartij een betrouwbaar persoon is.

GA NAAR CRYPTOPIA >>