OP Coin

OP Coin (OPC) is een hoge PoS-munt (Proof of Stake), wat betekent dat de beloning voor het staken groot is. OPC slaagde erin de% -beloning leuk en langzaam op te bouwen, dus er zal geen overkill van OPC op de markt zijn. Maar het is hoog genoeg en veel investerende mensen te interesseren. OPC is anders dan andere PoS-munten. Vanaf het begin van deze munt zijn ze al goed bezig. Naast het staken van OPC kan je ook deelnemen aan bekende loterijen! Mensen wonnen al verschillende prijzen zoals 0,05 BTC, 0,5 LTC, games en nog veel meer. In de toekomst zullen er toernooien en wedstrijden zijn waar je OPC kunt winnen.

Wat is OPC?

OP Coin-protocol (OPC) is een revolutionaire protocol uitvinding van het afgelopen decennium. Het is essentiële betekenis is geld digitalisering. Het is het eerste gedecentraliseerde peer-to-peer betalingsnetwerk zonder gebruik te maken van een centrale autoriteit of tussenpersonen. In een notendop, OP Coin is internetgeld. Het oorspronkelijke doel is om alle mensen een universele valuta te bieden voor verschillende doeleinden. OP Coin kan ook worden omschreven als het meest vooraanstaande boekhoudsysteem met triple-entry dat bestaat.

Er zijn nog veel andere Proof of Stake munten maar wat kan je er eigenlijk mee, niet zo veel je kan ze gebruiken om mee te spelen. Voor OP Coin zal dat anders zijn. Het eerste doel van OP Coin zal het creëren van een community zijn. Wanneer je ‘achterban’ goed is betekent dat je als cryptocurrencie een grotere kans tot slagen hebt. OP Coin zal een grote community opbouwen door het staken van de munt, uitkeren van geweldige prijzen in de loterijen waar je aan mee kan doen. Met de marketing zit het wel goed. Je kan niet alleen met OP Coin(s) winnen maar ook de games met BTC, LTC etc.

Er zullen ook veel verschillende competities zijn waarbij je om geweldige prijzen kan spelen. Er zullen toernooien, evenementen en alles wat nodig is om een  community te laten groeien, geld verdienen en om een beetje plezier hebben.

Waar kan je OPC kopen?

OP Coin wordt op dit moment alleen nog maar verhandeld op Cryptopia. Op deze exchange kan je alleen maar OPC aanschaffen door eerst Bitcoins te kopen. Wanneer je deze uiteindelijk in bezit hebt dan kan je gaan beginnen op Cryptopia. Weet je niet hoe deze exchange werkt, lees dan even de handleiding an Cryptopia.

GA NAAR CRYPTOPIA >>