Open Trading Network

Koers Open Trading Network

Wat is Open Trading Network?

Het Open Trading Network (OTN) geeft het al aan in haar eigen naam, het is een netwerk. Het OTN-project is bedoeld om geïsoleerde blokchain-netwerk te overbruggen en erbij te betrekken. Het Open Trading Network wilt hetzelfde doen wat internet heeft gedaan, afzonderlijke computers verbinden, OTN wilt dat doen voor geïsoleerde blockchain-netwerken doen.

De visie van Open Trading Network

Net als bij het internet wilt OTN bijdragen aan het ontstaan en ontwikkeling van radicaal nieuwe producten, diensten en wilt zelfs het industriële landschap vormgeven in toekomstige economieën.

De OTN is ontworpen als een gedecentraliseerd, vertrouwelijk netwerk dat de cryptocurrency-uitwisseling op een snelle, transparante en veilige manier zal uitvoeren. Het platform kan voldoen aan de vereisten van alle partijen die bij het project en proces zijn betrokken. Het OTN-project is een samenwerking tussen IQ Options en een internationaal financieel bedrijf.

Het principe van OTN is dat er meerdere partijen profiteren van het netwerk en dat zijn er wel geteld 4. Personen, bedrijven, handelaren en toezichthouders worden allemaal met elkaar in verbinding gebracht.

Het individu

De gewone gebruiken willen vaak alle items maar op een plaats verhandelen en opslaan. Met OTN is het niet meer nodig om voor elke cryptocurrency een aparte wallet te beren. Bitcoin, Ether en de andere altcoins kunnen effectief worden gebruikt met de universele crypto-portemonnee.

Cross-chain exchange een ander kenmerk dat beschikbaar is voor de platformgebruikers. Vanwege de beschikbaarheid van regelgevingsinstrumenten, voldoen alle transacties aan de wettelijke vereisten.

Ondernemingen

Bij het werken met producten en services die op een blockchain werken, willen bedrijven mogelijk hun eigen activa onmiddellijk een waarde toekennen, deze aan de markt aanbieden, cryptocurrencies accepteren als betaalmiddel en overboeken naar de valuta van keuze, toegang krijgen tot uitgebreide crowdfunding voor smart-contract en loyaliteitscapaciteiten . Alle bovengenoemde functies zullen hun weg vinden naar het Open Trading Network in een aantal iteraties.

Handelaren en toezichthouders

Met behulp van dit platform krijgen traders toegang tot snelle en beveiligde transacties, investeringsverzekeringen en flexibele contracten. Regulators kunnen op hun beurt transacties en gerelateerde gegevens bekijken en gebruikers identificeren met behulp van digitale handtekeningen.

Gemakkelijke toegang

Iedereen kan eenvoudig toegang krijgen tot en profiteren van het gebruik van het OTN. Het systeem is ontworpen met alle partijen in het achterhoofd, niet alleen grote banken en financiële professionals.

Verzekeringsdekking

De slimme contractfunctionaliteit garandeert de naleving van alle voorwaarden die in het contract staan ​​vermeld. De eerste opereren echter binnen een enkele blockchain. Verzekeringsdekking is op zijn beurt een manier om de garanties te bieden tussen de blockchains en alle marktdeelnemers.

Efficiënte tokenisatie

Met behulp van het Open Trading Network kan elk activum effectief worden en later worden verdeeld onder marktdeelnemers. Zowel digitale als conventionele assets kunnen worden getokeniseerd met behulp van OTN.Assets.

OTN kan je verhandelen op het exchange platform van HitBTC.

GA NAAR HITBTC >>