OTN kopen

Om te kunnen profiteren van het Open Trading Network moet je wel eerst in het bezit zijn van de OTN-tokens. Hieronder leggen wij kort uit hoe je in het bezit kan komen van de OTN-tokens.

Je kan via 2 manieren aan OTN-tokens komen.

OTN uit beloning

Het OTN heeft een systeem ontwikkeld waarbij handelaren van IQ Option worden beloond met OTN-tokens. De ‘beloningstokens’ worden toegewezen via een wekelijkse distributie, beter bekend als ‘emissies’. Het principe gaat als volgt, hoe meer je inruilt op IQ Option, hoe meer OTN-Tokens je zal ontvangen. Een ander voordeel van de OTN-tokens is dat je deze kan gebruiken om provisies te betalen voor het verhandelen van cryptocurrencies op IQ Option in overeenstemming met de interne IQ Option-rate, het aanbieden van gemak allemaal binnen één platform.

Dit betekent dat IQ Option-platformgebruikers worden beloond met OTN-tokens die vervolgens kunnen worden gebruikt om toekomstige handelsactiviteiten mogelijk te maken.

OTN via een Crypt Exchange

OTN is nu ook te verhandelen op 4 crypto exchange. (Nog) niet op een van de grootste platformen als een Bittrex maar wel via LiveCoin, Cryptopia, YoBit of EtherDelta. Je dient voor de verschillende handelsplatformen een account te hebben en dan koop je met de hulp van Bitcoin, Ethereum en Litecoin OTN token kopen.

OTN Wallet

Wanneer je in het bezit komt van OTN-token moet je wel een wallet hebben waar je het allemaal kan op slaan.

De portefeuille van Open Trading Network is een enkele portemonnee voor meerdere valuta waarmee je al je tegoeden kan opslaan en inwisselen. Jouw geld wordt opgeslagen in een veilige, gedecentraliseerde portefeuille die klaar is om gebruikt te worden. Ze worden niet gehouden of geblokkeerd door uitwisselingen. Via deze portefeuille kunnen gebruikers “wisselen tussen blockchains en systemen zonder extra registraties, partners en commissies.

Voor zover we kunnen nagaan, worden jouw fondsen nog steeds bewaard op de Open Trading Network-uitwisseling en kunt u met de portefeuille eenvoudig transacties uitvoeren op de centrale.