OTN verkopen

Wanneer je OTN token wilt verkopen dan dien je die natuurlijk eerst in je bezit te hebben. Over hoe je deze kunt kopen kun je een uitgebreid artikel lezen bij ons op de website. Daar kun je ook lezen dat de handigste manier is om te kopen om Bitcoins te gebruiken. Deze dien je dus eerst aan te schaffen. Uiteraard kun je ook weer bij ons op de website lezen hoe je dit kunt doen. Het aankopen kun je dan doen bij diverse netwerken en marktplaatsen. Na het aankopen dien je een OTN-wallet te hebben waar je de OTN in op kunt slaan. Deze wallet geeft je dan de mogelijkheid om te betalen met de digitale munt. Wanneer je de OTN’s weer wilt verkopen dan schrijf je deze vanuit je wallet over naar de persoon of het bedrijf die de munt van je koopt.

Het verkopen van OTN

OTN verkopen (Lees: OTN) is erg simpel en de munt kan snel worden overgeschreven naar de ontvanger. Bij een bedrijf werkt het zo dat je eerst de munten overschrijft en vervolgens het geld gestort krijgt. Er zijn een aantal betrouwbare bedrijven waaraan je kunt verkopen. Voor je zakendoet met een bedrijf die eerst de OTN’s wil ontvangen voor je geld ontvangt is het raadzaam om eerst reviews te lezen zodat je weet dat je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt. Een verkoop kan daarna snel rond zijn. Vaak is het zo dat je dezelfde dag het geld al op je rekening hebt staan. Ook is het weer mogelijk om de OTN’s voor Bitcoins of andere cryptocurrency (Ethereum en Litecoin) te verkopen.

Naast bedrijven kun je de OTN’s ook aan personen verkopen. Dit kan bij meerdere marktplaatsen. Wanneer je dit doet is het zaak dat je eerst het geld krijgt en daarna pas de overschrijving doet. Het is ook verstandig om zaken te doen met een persoon met een goede reputatie. Deze wordt bij de meeste marktplaatsen duidelijk aangegeven. Misschien heb je al eerder zakengedaan met iemand en dan kun je daar de OTNS’s weer aan verkopen. Laat je niet verleiden door hoge bedragen want de kans dat je dan niets krijgt en toch je OTNS’s kwijt bent is groot. Wees dus op je hoede en weet aan wie je verkoopt.

Exchange

Als je OTN ook kan kopen via een Exchange kan je deze ook weer verkopen via een handelsplatform. Wanneer de vraag naar OTN toeneemt neemt ook de waarde van een OTN-token toe. Door deze stijgingen kan je mooie winsten pakken. Door de grafiek goed in de gaten te houden kan je er een patroon uit halen en weet je ook welke momenten de juiste zijn om jouw OTN-token te verkopen.