Peepcoin (PCN) kopen

Wanneer je vertrouwen hebt in Peepcoin en dus ook DAPS dan is het een gunstig moment om PCN aan te schaffen. Maakte Peepcoin in een maand tijd een sterke koersstijging door verloor de munt zijn hele waarde en keerde die weer terug op koerswaarde die hij had voor het begin van de rally begin mei. Met de komst van nieuwe investeerders door de swap met DAPS zal de koers weer gaan stijgen. Peepcoin is eenvoudig te verhandelen tegen Bitcoin en kan je aanschaffen op de exchange van Cryptopia. Dit platform zal ook de swap ondersteunen naar DAPS.

Eerst bitcoin kopen

Voordat je kan handelen op het platform van Cryptopia moet je eerst bitcoin kopen. Die kan je vrij eenvoudig aanschaffen via Litebit. Vanuit daar stuur je de bitcoin(s) door naar Cryptopia. Peepcoin (PCN) wordt op nog meerdere exchanges aangeboden maar wij adviseren je om geen PCN te kopen op Coinexchange. Dit is een exchange die met enige regelmaat negatief in het nieuws komt.

Peepcoin wallet

Wanneer je ze hebt aangeschaft via een exchange kan je er voor kiezen of ze je daar laat staan maar je kan ze ook versuren naar een eigen Peepcoin wallet op je dekstop. Dab ben je ook minder gevoelig voor hakers en omdat PCN een PoS protocol is kan je meehelpen om de communty te verbeteren en daarvoor word je beloond. Door mee te doen aan de swap kan je ook alvast een DAPS wallet downloaden.

De nieuwste DAPS wallets zijn klaar voor de swap. Download de officiële wallet via hun eigen website. Hierbij is er keuze uit een wallet voor Windows, Mac of Linux. De handige video’s op de website geven een duidelijke handleiding over het installeren en instellen van de wallet.

GA NAAR CRYPTOPIA >>