Peepcoin (PCN)

PeepCoin (PCN) is een gedecentraliseerde en open-source cryptocurrency die zowel privé- als transparante transactietypen biedt. PeepCoin-betalingen worden gepubliceerd op een openbare blockchain, maar de afzender, ontvanger en het bedrag van een transactie blijven privaat en zijn dus niet te zien.

Peepcoin (PCN) werd opgericht in julie 2016. Ze hadden een aantal beloftes gemaakt maar niet kunnen waarmaken, na het vertrek van de ontwikkelaars. In het begin van 2018 werd er weer nieuw leven in geblazen door de community en stelden voor om over te gaan naar DAPS. Peepcoin is gebaseerd op de Libzercoin.

Peepcoin wilt de nieuwe anonieme cryptocurrency worden waarmee transacties in de toekomst gaan plaats vinden.

Populaire crypto

Peepcoin (PCN) is in de maanden april, mei en juni enorm populair geworden. De munt verloor op een gegeven veel bezitters omdat de oprichters van de munt het team hadden verlaten. De community geloofden nog wel in de munt en hebben besloten om Peepcoin om te zetten naar DAPS. Je kan Peepcoin (PCN) het beste vergelijken met Verge (XVG) en is ook een privacy cryptomunt. Het kan veel meer dan Verge en er zijn plannen om DAPS via een agressieve marketing manier wereldwijde bekendheid te geven.

Verge heeft nog niet zo heel lang geleden een 51% aanval gehad en ondanks de vele samenwerkingen die ze hebben begint XVG een beetje uit beeld te verschijnen en gaan crypto handelaren zich nu richten op andere anonieme betaalsystemen.

Hoe verloopt de koers van Peepcoin (PCN)?

Meestal als er positieve geruchten komen of een hardfork dan zal dat een positieve invloed hebben op het koersverloop. Er zal een swap komen maar wanneer dat zal zijn is nog onbekend. Volgens de geruchten zal dat rond september zijn. Tot die tijd zal Peepcoin allen maar nieuwe investeerders aantrekken De cryptomunt is in ene maand tijd (13 mei t/m 13 juni) met ongeveer 500% gestegen.

Het is statistisch bewezen dat elk jaar rond de periode 6 juli tot 13 juli verschillende cryptomunten de hardste klappen incasseren. In een periode waarin het lijkt dat het vertrouwen aan het afnemen bleek Peepcoin een gestage groei doorgemaakt te hebben. In een bearmarkt lijkt Peepcoin zich staande te houden.

Peepcoin is een cryptocurrency die je kan traden op Cryptopia, vergeet niet dat je eerst in het bezit moet zijn van Bitcoins.

GA NAAR CRYPTOPIA >>