Ripple

Ripple koers

Wat is Ripple?

Wanneer je op zoek bent naar een goed alternatief voor de Bitcoin dan zou je aan Ripple kunnen denken. Eigenlijk is dit niet de officiĆ«le naam van de digitale munt maar van het netwerk. De digitale munten die via het netwerk van Ripple worden verzonden worden XRP’s genoemd. Toch staan deze ook wel bekend onder de naam Ripples. Wat dit zo positief maakt is dat vele grote bedrijven en banken er gebruik van maken. Het doel van Ripple is ook om een een netwerk te hebben waarin makkelijk internationale overboekingen kunnen worden gedaan. Dit is dan niet alleen voor banken maar ook voor andere grote financiĆ«le bedrijven. Hierbij kun je denken aan Paypal, Skrill of de creditcardmaatschappijen.

Wat is het verschil met Bitcoin

Er zijn een aantal verschillen met de Bitcoin. Zo is het netwerk sneller en wordt het onderhouden door gecontroleerde organisaties. Wat ook een groot verschil is dat is het vertrouwen wat er in Ripple is. Dit is bij de Bitcoin wel anders. Het vertrouwen van de Bitcoin is vooral van de consumenten en niet van de banken. Er is bij de Bitcoin dan ook geen tussenkomst van banken. Dit is bij de Ripple trouwens ook het geval als een betaling naar een bedrijf of particulier overmaakt. De grote banken die gebruiken het om makkelijk en snel internationale overboekingen te doen.

Het voordeel voor de banken is dat het sneller, gemakkelijker en goedkoper is. Er zijn bijvoorbeeld geen omzetkosten voor de valuta. De wachttijden voor het doen van een overboeking zijn ook een stuk korter. Dit wil niet zeggen dat de Bitcoin niet te meer te vertrouwen is. Op deze website kun je lezen dat dit ook een zeer interessante munt is. Deze wordt ook veelvuldig gebruikt. Ben je op zoek naar een nieuwe investering of wil je met een nieuwe digitale munt betalen dan zijn de XRP’s op het Ripple netwerk wel een goed alternatief voor de Bitcoin.

Waarom wordt het er gebruik gemaakt van het netwerk van Ripple

Het is eigen simpel waarom er gebruik gemaakt wordt van het netwerk van Ripple. Dit is omdat het makkelijker is en kosten bespaard. Er zijn bij het netwerk geen beperkingen, wachttijden of omzetkosten. Het bespaart dus tijd en geld. Het is dan ook niet zo vreemd dat er al vele banken gebruik van maken. Op dit moment maken zelfs vijftien van de vijftig grote internationale banken al gebruik van het netwerk. Dit laat ook duidelijk zien dat er vertrouwen is en dit is dan weer interessant voor de investeerders. Deze willen natuurlijk ook een investering die betrouwbaar is en waar de kans groter is dat er een mooi rendement wordt gehaald.

Wil jij dan ook beleggen in cryptocurrency dan is de Ripple een goede keuze. Er gingen je al vele investeerders voor. We willen je dan ook aanraden om de pagina op deze website te lezen over hoe je Ripple kopen kunt. Dan kun je snel een aankoop doen en zorgen dat je mee profiteert van deze munt. Ben je nieuw met het investeren van de munt dan is het zaak je goed in te lezen zodat je weet waar je aan begint. Ook is het aan te raden om eerst voor een klein bedrag te investeren. Dan kun je ervaring op doen en als het interessant is kun je altijd nog meer aankopen.

Wat zijn de vereisten om te starten met het handelen of kopen van Ripple

Om te starten met het handelen of kopen van Ripple heb je een wallet nodig. Deze kun je gratis gebruiken en hier worden de digitale munten in opgeslagen. De Tide Ripple Wallet is dan een goede keuze. Wil je een andere wallet gebruiken dan is het aan te raden om eerst goed te lezen of het een betrouwbare wallet is. Dit kun je doen door recensies op het internet te lezen.

Het aankopen van de Ripples of de XRP’s kun je doen met Bitcoins. Deze dien je dus eerst aan te schaffen. Heb je deze nog niet dan willen wij je aanraden om eerst de pagina’s over Bitcoins kopen op deze website te lezen. Dan zie je meteen wat er nodig is om te starten en hoe je snel de Bitcoins kunt aanschaffen. Jij kunt daarna meteen ook ervaren waarom Ripple het vertrouwen van de investeerders heeft.

Ripple snel aanschaffen? Koop dan via Binance

GA NAAR BINANCE >>