Ripple kopen

Ripple kopen is niet lastig maar gaat anders dan wanneer je bijvoorbeeld de Bitcoin aanschaft. Misschien heb je nog niet alles over Ripple gelezen en dan leggen wij je nog even uit wat dit precies is. Ripple is een netwerk en dus niet een munt. De munt die over het netwerk van Ripple wordt verspreid is de XRP. Je kunt Ripple dan ook vergelijken met de Blockchain van Bitcoin. Als je dus Ripple wilt kopen dan koop je dus eigenlijk XRP. Het is dan ook net vreemd als je dit ziet staan.

Wat Ripple anders maakt is dat het de steun heeft van grote financiƫle instellingen. Dit zijn bijvoorbeeld internationale banken. Deze gebruiken het netwerk om overboekingen te doen. Met Ripple kunnen er sneller en makkelijker internationale overboekingen worden gedaan. Ook andere financiƫle instellingen zoals Paypal, Skrille en diverse creditcardmaatschappijen maken gebruik van het netwerk.

Ripple is een goede investering

Zoek je nog een goede investering dan ook is het goed om eens verder te kijken dan de Bitcoin. Ripple kan dan ook een goede keuze zijn. Door de steun van de betrouwbare instellingen is de munt stabiel en weet je ook dat het geen hype is. De munt XRP is sinds de invoering ook al behoorlijk gestegen. Misschien handel je al wel in Bitcoins en dan kan het leuk zijn om dit ook in Ripple te doen. Je hebt dan al ervaring met het handelen in cryptovaluta en ook met de Ripple zijn fraaie rendementen te behalen.

Hoe kun je Ripple kopen

Ripple kun je het makkelijkste met Bitcoins kopen. Wil je liever op een andere wijze betalen dan kan dit en dan dien je bij een netwerk de aankoop te doen of bij een marktplaats. Let altijd wel op of het een betrouwbare aanbieder is. Vooral bij een onbekende website waar je tegen aantrekkelijke tarieven aankopen kunt doen is het oppassen. Zorg dan ook dat je eerst onderzoek doet of het een betrouwbare website alvorens de transactie wordt gedaan.

Wat je nodig hebt om Ripple te kopen dan is een wallet. Ook daar zijn verschillende van en daar dien je ook weer een betrouwbare te kiezen. De Tide Ripple Wallet is een goede keuze. Er zijn ook andere wallets in de cloud of die kunnen worden gedownload. Maak daarin ook een goede keuze. Kies je voor een wallet in de cloud dan dien je goed te denken om de veiligheid. Wel heeft een veilige online wallet als voordeel dat je die met iedere computer met internet kunt benaderen. Een wallet die wordt gedownload op de computer heeft als voordeel dat die veiliger is en dat de XRP’s ook daadwerkelijk worden opgeslagen op je computer. Deze zijn dus niet meer online te vinden. Er zijn dus een aantal zaken om op te letten als de Ripple (Lees: XRP’s) wilt kopen. Wanneer je de artikelen op deze website leest dan zal het je allemaal duidelijk worden. Koop je verstandig in dan is er een goede kans dat jij de munten met een fraaie winst weer kunt verkopen.

Ripple kan je eenvoudig kopen via Binance.

GA NAAR BINANCE >>