Ripple verkopen

Wanneer je leest over verkopen van Ripple dan wordt er eigenlijk bedoelt het verkopen van de digitale munt die via het netwerk wordt verspreid. Deze munt heeft de naam ‘XRP’ en Ripple is de naam van het netwerk. Er is steeds meer handel in de XRP’s en dat is ook niet zo vreemd. Dit is omdat grote financiĆ«le instellingen de steun aan Ripple hebben uitgesproken. Daarnaast maken ze er ook gebruik van. Ripple kun je vergelijken met de blockchain van Bitcoin. Het is het netwerk waar een munt over wordt verspreid. De grote instellingen gebruiken het omdat het een veilig netwerk is en er op deze manier tijd en geld bespaart kan worden. Er zijn bijvoorbeeld geen omzetkosten voor de valuta en ook gaat het overboeken sneller.

Eerst kopen dan verkopen

Wanneer je XRP’s wilt verkopen dan dien je die natuurlijk eerst in je bezit te hebben. Over hoe je deze kunt kopen kun je een uitgebreid artikel lezen bij ons op de website. Daar kun je ook lezen dat de handigste manier is om te ripple te kopen om eerst Bitcoins te kopen te gebruiken. Deze dien je dus eerst aan te schaffen. Uiteraard kun je ook weer bij ons op de website lezen hoe je dit kunt doen. Het aankopen kun je dan doen bij diverse netwerken en marktplaatsen. Na het aankopen dien je een wallet te hebben waar je de XRP’s in op kunt slaan. Deze wallet geeft je dan de mogelijkheid om te betalen met de digitale munt. Wanneer je de XRP’s weer wilt verkopen dan schrijf je deze vanuit je wallet over naar de persoon of het bedrijf die de munt van je koopt.

Het verkopen van Ripple

Ripple verkopen (Lees: XRP) is erg simpel en de munt kan snel worden overgeschreven naar de ontvanger. Bij een bedrijf werkt het zo dat je eerst de munten overschrijft en vervolgens het geld gestort krijgt. Er zijn een aantal betrouwbare bedrijven waaraan je kunt verkopen. Voor je zaken doet met een bedrijf die eerst de XRP’s wil ontvangen voor je geld ontvangt is het raadzaam om eerst reviews te lezen zodat je weet dat je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt. Een verkoop kan daarna snel rond zijn. Vaak is het zo dat je dezelfde dag het geld al op je rekening hebt staan. Ook is het weer mogelijk om de XRP’s voor Bitcoins of andere cryptocurrency te verkopen.

Naast bedrijven kun je de XRP’s ook aan personen verkopen. Dit kan bij meerdere marktplaatsen. Wanneer je dit doet is het zaak dat je eerst het geld krijgt en daarna pas de overschrijving doet. Het is ook verstandig om zaken te doen met een persoon met een goede reputatie. Deze wordt bij de meeste marktplaatsen duidelijk aangegeven. Misschien heb je al eerder zaken gedaan met iemand en dan kun je daar de XRP’s weer aan verkopen. Laat je niet verleiden door hoge bedragen want de kans dat je dan niets krijgt en toch je XRP’s kwijt bent is groot. Wees dus op je hoede en weet aan wie je verkoopt.

Ripple kan je eenvoudig verkopen bij Binance.

GA NAAR BINANCE >>