Siacoin kopen

Siacoin is heel makkelijk te kopen en dat doe je heel eenvoudig met de informatie op Coinprimeur.nl Voordat je Siacoin gaat kopen met je eerst Bitcoin kopen.

Op welke exchange kun je Siacoin kopen?

Siacoin kan je op dit moment op 6 verschillende crypto trade platformen kopen. De meest bekende platformen zijn Bittrex en Poliniex. Voordat je Siacoin kan kopen moet je er wel voor zorgen dat je Bitcoin op een Poliniex of Bittrex account hebt staan, bij Bittrex is het ook mogelijk om met Ethereum Siacon te kopen. Bittrex en Poliniex zijn platformen waar je kan handelen in allerlei verschillende soorten cryptomunten.

Is Siacoin een goede belegging?

Wat wij al eerder uitlegde is Sia een platform met een gedecentraliseerde cloud storage. Door het netwerk te gebruiken van alle aangesloten Sia gebruikers wordt de data over het netwerk wereldwijd verspreidt met de garantie dat het vertrouwd en privé blijft. Sia heeft zijn zinnen gezet op de cloud storage markt. Wat voor team achter een digitale munt is van essentieel belang voor het slagen hier van. Het team achter Sia en natuurlijk de Siacoin heeft de droom dat het een multi-miljarden bedrijf gaat worden die gecontroleerd wordt door de Sia blockchain. Omdat Sia goedkope en betrouwbare cloud opslag aanbiedt kan het al goed concurreren met haar concurrenten. Het hoofddoel van Sia is om de data opslag industrie te verbinden met de sharing economoy. Veel mensen hebben dan al wel een cloud of opslag op de harde schaf waar ze geen gebruik van maken en eigen weg ‘stoft’.

Sia wilt dat deze personen haar ongebruikte data ‘verhuren’ aan personen die juist weinig opslagcapaciteit nodig hebben.

Waar moet je op letten bij aankoop Siacoin?

Voor dat je echt tot aankoop over gaat van Siacoin raden wij je aan om ook een goede wallet te gebruiken. Omdat Siacoin nog relatief goedkoop is koop je er al snel een heleboel en die kunnen uiteindelijk heel veel waard worden. Het zou zonde zijn als een groep hackers het trading platform gaan hacken waar jij net je digitale munten hebt neergezet. Daarom adviseren wij altijd om grote hoeveelheden op te slaan in een wallet buiten het tradingplatform om. Sia heeft een eigen wallet op haar website staan en die heeft de naam Sia-UI. Bitcoin kopen bij Coinbase op Siacoin aan te schaffen wacht niet langer

Kopen bij Coinbase