Siacoin verkopen

Hoe verkoop je Siacoin?

Als je de pagina hebt gelezen op onze website over hoe je Siacoin kan kopen dan is het verkopen van Siacoin een koud kunstje. Wil je liever nog wat extra informatie hebben over Siacoin dan raden wij je de algemene pagina over Siacoin jou aan om volledig op de hoogte te zijn wat deze digitale munt en platform wel of niet kan.

Je kan door het verkopen van Siacoin mooi snel wat extra geld verdienen. Dit is alleen mogelijk wanner de waarde van Siacoin is toegenomen ten opzichte van je aanschafwaarde.

De mogelijkheden om Siacoin te verkopen

Siacoin kan je verkopen via een tussenhandelaar. Naar deze persoon stort jij dan de aantal Siacons die jij gaat verkopen tegen een bepaalde prijs. Vaak stort je de munten dan naar een ‘tussenadres’ en wanneer die partij de munten in ontvangst heeft genomen worden het bedrag over gestort naar het opgegeven banknummer.

Siacoin inruilen voor andere cryptocurrency

Omdat Siacoin op een aantal trade platformen wordt aangeboden is het ook mogelijk om deze digitale munt om te ruilen voor een andere cryptocurrency. Op dit moment kan je Siacoin kopen met Ethereum of Bitcoin. Dit betekent ook automatisch dat je Siacoin kan verkopen voor Ethereum als je ze in Bitcoin hebt gekocht. Siacoin wordt nu op 6 verschillende platformen verhandeld. Wanneer je de Siacoins gaat verkopen en je hebt ze netjes opgeslagen in een externe wallet moet je deze wel eerst op het trade platform zitten voordat je ze gaat verhandelen. Het bekendste platform waarop Siacoin wordt verhandeld is Bittrex maar HitBtc is ook een heel betrouwbaar platform.