Stellar verkopen

Het verkopen van Stellar is bijna net zo eenvoudig als het kopen van Stellar. Je volgt alleen de omgekeerde route. Ben je er nog niet helemaal uit of je wel Stellar wilt verkopen dan adviseren wij jou om onze pagina over Stellar door te nemen. Nadat je deze pagina hebt doorgenomen dan weet je precies wat je moet doen erna.

De mogelijkheden om Stellar te verkopen

Stellar (XLM) kan je op een aantal verschillende manieren verkopen. De meest voorkomende manier is om Stellar via Binance te verkopen. Deze manier is vast wel bekend bij je omdat de kans groot is dat je die ook via deze manier hebt gekocht.  Weet je niet hoe je precies moet verkopen via Binance lees dan de ‘handleiding Binance’ op Coinprimeur.

Er is ook een mogelijkheid om Stellar te verkopen via een marktplaats. Omdat je Steller (XLM) in een wallet hebt staan wordt er altijd gevraagd om deze digitale munten naar een andere wallet te sturen. Let daarbij wel op naar wie je het verstuurd en ga niet over een nacht ijs en doe wel eerst research voordat je het gaat overmaken. Heb je eenmaal Lumens verstuurd vanuit je wallet naar een andere betekent direct dat je ze ook echt kwijt bent. Geef  daarnaast nooit je private key aan een andere persoon. Deze key is het belangrijkste van je hele wallet.

Stellar verkopen voor een andere cryptocurrency

Omdat Stellar verhandeld kan worden op Binance of andere handelsplatformen kan je er ook voor kiezen om een gedeelte of alle Stellars die jij in bezit hebt te verhandelen voor een andere digitale munt. Je kan op Binance Stellar ook omruilen voor Ethereum of omruilen voor Bitcoin en hiermee koop je dan weer andere digitale munten.

GA NAAR BINANCE >>