Stratis

Stratis koers

Wat is Stratis?

Stratis (STRAT) is een Blockchain-as-a-Service (BaaS) Platform, opgericht om oplossingen te bieden aan bedrijven in de financiƫle sector die willen profiteren van de voordelen van de Blockchain-technologie. Met Stratis kunnen bedrijven hun eigen blockchain-applicaties maken met de functies die ze denken nodig te hebben, waardoor het ontwikkelproces eenvoudiger wordt en de ontwikkeling levenscyclus voor blockchain-projecten wordt versneld.

Stratis is een cryptocurrency dat dient als zowel een ontwikkelingsplatform als een blockchain. Je zal denken, dat is er een als zo velen maar Stratis biedt juist de mogelijkheden om blockchain te ontwikkelen in C# via het bekende Microsoft .NET Framework. Veel programmeurs worden opgeleid met C# en daarom is dit blockchain van Stratis heel toegankelijk voor veel programmeurs.

Naast deze toegankelijkheid voor programmeurs heeft Stratis ook een eigen cryptomunt, die herken je aan de afkorting STRAT.

Stratis heeft een doel

De blockchaintechnologie is niet meer te stoppen en verovert met horten en stoten de wereld en veel grote organisatie zijn aan het bekijken hoe ze blockchain precies kunnen toepassen voor hun eigen organisatie. Veel blockchain gebruikt de programmeertaal C++ of Java maar veel programmeurs zijn deze taal niet machtig. Het doel van Stratis is om een veel grotere groep van programmeurs aan te spreken en de kans te bieden om zich eigen te maken voor de blockchaintechnologie en heeft het daarom mogelijk gemaakt om de blockchain van Stratis te programmeren met C# wat weer is verbonden aan het .NET Framework van Microsoft.

Kenmerken van STRATIS

  • Stratis ontwikkelt blockchain applicaties in C#
  • Stratis kan je parallel gebruiken naast de blockchain van bijvoorbeeld Ethereum of Bitcoin
  • Stratis heeft een eigen academy om zo programmeurs te helpen
  • De oprichter is bekend en dat is Chris Trew
  • Stratis heeft een eigen cryptovaluta (STRAT-tokens) en die zijn proof-of-stake

Sidechain

Stratis maakt de creatie van afzonderlijke, private blockchains mogelijk, die kunnen worden gestart door externe organisaties die ze kunnen aanpassen aan hun behoeften. Deze blockchains (sidechain) zijn beveiligd op de belangrijkste Stratis blockchain. Ze zijn toegankelijk via lite-clients en API’s.

Bedrijven kunnen profiteren van de Stratis-zijketens om hun blockchain-applicaties te lanceren zonder de inherente kosten en complicaties van het bouwen en onderhouden van hun eigen blockchain-netwerkinfrastructuur. Bovendien kunnen deze bedrijven ook profiteren van en combineren bestaande functies die worden gevonden in andere blockchains zoals Ethereum of Waves.

Geld verdienen aan Stratis

Je kan op 2 manieren geld verdienen met Stratis, de eerste manier om als programmeur een nieuwe blockchaintoepassing te ontwikkelen maar er is een eenvoudiger manier. Het is mogelijk om te investeren in Stratis, dit doe je door STRAT te kopen en later weer te verkopen als de koers is gestegen. Hier hangt wel een risico aan want niemand weet of de koers gaat stijgen, dalen is ook mogelijk. Je kan je met Stratis bitcoins kopen door deze te verhandelen op Binance.

Gebruik een Stratis wallet om je tokens op te slaan, laat ze niet staan op een exchange platform omdat deze gevoelig zijn voor hackers.

GA NAAR BINANCE >>