Stratis kopen

Het kopen van Stratis is niet moeilijk je moet alleen even weten hoe het moet. Je kan Stratis op twee manieren kopen. Stratis kopen is te vergelijken met het kopen van Bitcoin. Ben je al in bezit van Bitcoin dan zal je er niet veel moeite mee hebben om Stratis te kopen.

De eerste manier om Stratis te kopen is de eenvoudigste manier. Dit doe je via Litebit.eu. Ga je in de bovenste menu naar kopen en zoek je op Stratis en kan je aangeven voor hoeveel Euro jij Stratis wil kopen of andersom. Dan laat je aan Litebit weten hoeveel Stratis jij wilt kopen en tijdens de koop kan je aangeven naar welk wallet adres jij deze wilt sturen. Als je via deze manier Stratis koopt houdt wel rekening met hoge transactiekosten.

De andere manier om Stratis te kopen is dit te doen via een exchange platform. Het meest gebruikte platform is Bittrex of Binance. Via deze manier is het mogelijk om Stratis te kopen met hulp van Bitcoin en Ethereum. Je moet dan eerst bitcoin kopen en deze naar je bitcoin wallet op een platform te sturen.

Je zoekt Stratis op en plaats een kooporder. Je kan instellen hoeveel je wilt kopen en voor hoeveel.

Waar dien je op te letten bij aankopen van Stratis?

Bij het aankopen van Stratis is het heel belangrijk om gebruik te maken van een belangrijke wallet. Een wallet is een plek waar jij de tokens van Stratis kan opslaan. Via de eigen pagina van Stratis is het mogelijk om een wallet aan te maken. Deze is heel betrouwbaar en met deze wallet is het mogelijk Stratis te verzenden en te ontvangen.

Dit zijn wel de meest voor de hand liggende betalingen om aan Stratis te komen maar er is nog een manier en dat is om het te verkopen aan een wildvreemde. Er zijn bedrijven die het mogelijk maken dat jij via een marktplaats cryptomunten koopt. Je moet wel van tevoren eerst de reviews lezen of het bedrijf wel betrouwbaar is en daarna over gaan tot handeling

Stratis kopen op een wat meer betrouwbare manier aan een wildvreemde is ook mogelijk. Er zijn bedrijven die als tussenpersoon functioneren. Zij beheren de wallet met het aantal Stratis tokens die jij wilt kopen. Jij stort dan een bedrag over wat de waarde is en wanneer het bedrijf deze overboeking heeft goedgekeurd worden de tokens over gemaakt naar jouw opgegeven wallet adres.

Eenvoudig en snel jouw Statis verkopen, doe dat dan via Binance

GA NAAR BINANCE >>