Stratis verkopen

Het verkopen van Stratis is net zo eenvoudig als het kopen van Stratis en je kan via deze manier mooi wat extra geld verdienen. Misschien heb je wel wat geld geïnvesteerd in Stratis dan is het wel handig om te weten dat je deze cryptomunten eenvoudig kan omwisselen in euro’s. Ben je in bezig van Stratis tokens en wil je snel en eenvoudig beschikken over euro’s dan moet je deze munten verkopen via Litebit.

De mogelijkheden om Stratis te verkopen

Via Litebit kan je eenvoudig en snel handelen om je cryptomunten te verkopen. Je gaat naar het kopje verkopen en geef dan aan hoeveel Stratis je wilt verkopen. Je moet dan binnen 15 minuten je munten versturen naar een wallet adres die je van Litebit ontvangt als je dit niet doet wordt de order geannuleerd.

Wanneer je de order afrond zou je dezelfde dag nog het bedrag in euro’s op je bankrekening hebben staan.

Wanneer je aangeeft in Litebit dat je bijvoorbeeld 25 Stratis wilt verkopen, dan zie je meteen het totaalbedrag in euro’s tegen de actuele wisselkoers. Wanneer je tot verkoop over gaat, verkoop je Stratis voor de opgegeven wisselkoers. Er zijn nog andere bedrijven zoals Litebit maar zorg er wel voor dat jij je goed hebt ingelezen in het bedrijf. Eenmaal verstuurt betekent dat je ze kwijt bent.

Stratis wisselen voor andere cryptocurrency

Misschien ben je op zoek naar een andere cryptocurrency dan Stratis. Dit kan bijvoorbeeld een Bitcoin zijn want je kan met Stratis bitcoins kopen. Het is mogelijk om met Stratis andere digitale munten te kopen. Dit doe je op een handelsbeurs net als de Amsterdamse Exchange Index (AEX). Het gaat dan om vraag en aanbod. Een veel gebruikte handelsplatform is Bittrex. Lees op onze website over Bittrex hoe je moet aanmelden.

Het is mogelijk dat je voor andere cryptocurrency een andere wallet moet aanmaken. Zorg ervoor dat je niet teveel vermogen op een handelsplatform heb staan, ze kunnen nog wel eens gehackt worden en weg betekent ook echt weg.

Wil je eenvoudig Stratis verkopen via een exchange platform ga dan snel naar Binance.

GA NAAR BINANCE >>