Subtstratum

Koers Substratum

Wat is Substratum?

Substratum (SUB) is wat wij noemen een soort van tornetwerk. Een tornetwerk is een ontraceerbaar netwerk. Een tor-netwerk wordt vaak gebruikt om illegale producten en diensten te verhandelen. Substratum is verder een open-source netwerk waarmee iedereen kan connecten. Het Substratum netwerk is een wereldwijde verzamelijk van allerlei verschillende knooppunten. Deze kooppunten maken gebruik van cryptografie om veilige inhoud te leveren en dit allemaal zonder noodzaak van een VPN of Tor.

Wat doet Substratum?

Substratum biedt de tools die nodig zijn om de wereld het gedecentraliseerde web te brengen. Via hun netwerk van knooppunten kunnen ze overal ter wereld content leveren zonder de noodzaak van een VPN- of TOR-browser. Ze kunnen verzoeken direct via de standaardbrowser via onze combinatie van systemen verwerken. Bij de oprichting van dit netwerk kunnen ze internationale grenzen opdelen in landen als China of Iran zonder dat er speciale software voor de gemiddelde gebruiker nodig is. Ze kunnen hun standaardbrowser gebruiken en content van waar ook ter wereld bekijken. Als hun netwerk eenmaal aanwezig is, leveren ze bovendien CryptoPay af, waardoor eCommerce-transacties kunnen worden uitgevoerd met behulp van een openbaar verhandelde cryptocurrency.

Waarom is Substratum zo uniek?

Waarom is substratum dan nodig? Een tor netwerk bestaat bijvoorbeeld in een China niet en Substratum kan dat wel zijn. Sub maakt namelijk gebruik van alle internet gebruikers. Het komt er dan op neer dat jij als gebruiker proceskracht en internet afstaat aan het substratum netwerk. Andere zitten op jouw netwerk maar dat geldt voor jou ook, jij zit ook op een netwerk van een ander. Dit is een methode om jou te beschermen. Ze kunnen dus nooit zien hoe jij op internet zit.

Op deze manier is het onmogelijk om pagina’s te blokkeren door bijvoorbeeld een overheid. Facebook is bijvoorbeeld niet toegestaan in China, dat is dan wel mogelijk en wat denk je van Twitter. De Turkse regering wilt nog wel eens Twitter afsluiten als er teveel kritische noten verspreidt worden. Veel jongeren zitten op sociale media en zo is de Arabische Lente ook begonnen. Substratum biedt veel mogelijkheden.

Het team van Substratum

Het team bestaat uit een groep zeer ervaren ontwikkelaars en zijn geloofwaardige ideologen. Hoewel ze van verschillende achtergronden en bedrijven werken, werken ze samen aan projecten voor klanten zoals Apple, Facebook, Disney, HP en meer.
Ze geven om hun gemeenschap en geven regelmatig updates over de voortgang van het project. Vanwege de onverwachte prijsdaling na de ICO besloten ze om delen van hun eigen tokens te verbranden om hun waarde te laten stijgen.

Substratum (SUB) is te verhandelen op Binance. Wacht niet langer en koop Substratum op dit exchange platform.

GA NAAR BINANCE >>