Substratum kopen

Substratum is een ERC-20-token met als doel het internet te decentraliseren. In het systeem van Substratum kunnen internetgebruikers toegang krijgen tot internet en hosting van andere gebruikers in het netwerk. Deze gebruikers zijn wereldwijd individuen die hun personal computers en fysieke servers contracteren in ruil voor SUB. In plaats van vaste kosten te betalen, betalen gebruikers op het netwerk de hoeveelheid bandbreedte die ze gebruiken door te surfen op het web of andere webbrowser die interactie heeft met hun inhoud. Bovendien bepalen individuen die hun hardware contracteren hoeveel van hun verwerkingskracht ze verkopen en op welk tijdstip van de dag, waardoor het proces zo comfortabel en efficiënt mogelijk is voor alle betrokkenen.

Waar koop je Substratum?

Substratum (SUB) wordt op 6 verschillende exchanges aangeboden. De 2 bekendste zijn Binance en Kucoin. Op beide platformen moet je wel eerst Bitcoin kopen. Door eerst de bekendste digitale munt te kopen en deze naar de exchange te versturen kan het aan en verkopen van Substratum beginnen. Op het moment van schrijven is de waarde van Substratum ronde $3 en staat het voor een waarde van 0.000201 BTC. Als je naar het koersverloop van deze munt kijkt dan zie je dat deze eind december begin januari een sprint naar boven heeft ingezet. Dit heeft allemaal te maken met de ontwikkeling in Amerika. De Amerikaanse overheid wilt het internet wat meer reguleren en houdt ontwikkeling tegen. Dit is voor vele liefhebbers en ontwikkelaars een doorn in het oog en dan zou Substratum een ideale uitkomst bieden. Door de nieuwe maatregelen wordt het verbruik van internet geremd. Via het netwerk van Substratum kan je al deze regeltjes van de Amerikaanse overheid omzeilen.

Waar moet je opletten bij het kopen van Substratum?

Substratum (SUB) kan een hele belangrijke munt worden en is het daarom heel belangrijk om deze cryptocurrency goed op te slaan. Wij adviseren jou daarom om deze niet in een wallet op een exchange te laten staan maar in een aparte wallet. Omdat SUB een ERC-20 token is maakt het gebruik van Ethereum blockchain en kan je de digitale munten opslaan in MyEtherWallet. Dit is een goede en veilige wallet.

Substratum is eenvoudig te verhandelen op Binance en wacht niet langer!

GA NAAR BINANCE >>