Substratum verkopen

Het verkopen van Substratum is bijna net zo eenvoudig als het kopen van deze digitale munt. Heb je nog iets te weinig informatie over Substratum dan adviseren wij jou om eerst de pagina over Substratum te lezen. Wanneer je dit gedaan hebt dan krijg je een heel goed beeld of je deze digitale munt wel of niet moet verkopen.

De mogelijkheden om Substratum te verkopen

Substratum (SUB) kan je op een aantal verschillende manieren verkopen. Het kan op de manier om Substratum via Binance te verkopen, het werkt dan precies het tegenovergestelde van het kopen. Weet je niet precies hoe je moet verkopen via Binance adviseren wij jou om eerst even onze handleiding van Binance door te nemen voordat je over gaat tot het verkopen van deze digitale munt.

Een andere mogelijkheid is om het te verkopen via een marktplaats. Omdat jij je SUB’s hebt staan in een wallet wordt er altijd gevraagd om deze munten naar een andere wallet te versturen. Voordat je dit doet adviseren wij jou wel om eerst een goede research te doen naar deze persoon of personen. Want als je eenmaal de SUB’s hebt verstuurd naar een andere adres (wallet) dan ben je ze ook echt kwijt. Geef  daarnaast nooit je private key aan een andere persoon. Deze key is het belangrijkste van je hele wallet..

Substratum verkopen voor een andere cryptocurrency

Omdat Substratum (SUB) op een aantal verschillende exchange platformen wordt aangeboden heeft het ook de mogelijkheid om een andere cryptocurrency er voor te kopen. Het is ook mogelijk om jou Substratum te verkopen voor Ethereum. Is de wisselkoers gunstig om Ethereum te kopen of gaat deze binnen een afzienbare tijd sterk stijgen dan kan je Ethereum kopen. Het is niet noodzakelijk om Substratum altijd te verkopen voor Bitcoin, het is zelfs mogelijk om op de exchange HitBTC Substratum te verkopen voor USDT.

Substratum (SUB) is eenvoudig te verkopen via Binance. Wil je snel SUB verkopen via Binance wacht daarom niet langer.

GA NAAR BINANCE >>