TenX (PAY) kopen

De makkelijkste manier om TenX te kopen is om eerst te beschikken over Bitcoins. Wanneer je Bitcoins aanschaft en deze opslaat in een eigen wallet is het mogelijk om via verschillende exchanges TenX (PAY) te kopen. We leggen het in een paar snelle stappen uit hoe je TenX kan kopen via de exchange van Bittrex.

Stap 1: Beschik je nog niet over een account van Bittrex maak er dan een aan op Bittrex.com

Stap2: Wanneer je bent ingelogd ga je naar rechtsboven en klik je op Wallet en dan op het + bij Bitcoin. Je ziet de volgende afbeelding en hier ze je het persoonlijke Bitcoinadres van je Bittrex wallet.

Stuur de Bitcoins naar dit adres, heb wel even geduld het kan soms even duren vooradat je ze ziet in je wallet op de Bittrex exchange.

Stap 3: Je hebt nu Bitcoins in je Bittrex account staan. Het is nu mogelijk om TenX(PAY) te kopen met Bitcoin. Ga nu naar de Bitcoin market en zoek op TenX(PAY)Nu

Nu vul je het aantal (TenX) PAY in dat je wilt kopen. Door op ‘Buy TenX Pay’ plaats je een order. Binnen enkele minuten heb jij PAY-tokens gekocht als jouw order is geaccepteerd.

Welke kosten heeft TenX?

TenX heeft een eenvoudige kostenstructuur. Hieronder hebben wij een overzicht hoeveel je je betaalt voor de verschillende diensten die TenX aanbiedt.

  • Fysieke kaart (bevat verzenden en tracking): $15
  • Virtuele kaart $1,5
  • Fysieke kaart met jaarlijkse kosten: Gratis (of $10 als je minder besteedt dan $1.000 per jaar).
  • Jaarlijkse kosten virtuele kaart: Gratis (of $10 als je minder dan $1.000 per jaar besteedt).
  • Betaling voor een vreemde valuta: 0%

Er zijn bij TenX wel bepaalde uitgaven die een limiet hebben. Zo zijn de standaard rekeningen beperkt tot een $200 dagelijkse geldopname en een dagelijkse uitgavenlimiet van $2500. Wanneer je een account hebt geüpgrade dan kan je echter tot $10.000 per transactie, $20.000 per dag en $1.000 per geldopname doen.