Tether kopen

Tether (USDT) kan je op verhandelen op verschillende cryptocurrencies exchange platformen. Tether is niet een nieuwe digitale valuta maar bestond eerst onder de naam Realcoin en was een van de eerste altcoins. Tether kopen is helemaal niet moeilijk en kan heel eenvoudig via het platform van Binance.

Tether kopen

Tether kan je kopen met de hulp van Bitcoin, Litecoin of en van de vele andere cryptocurrencies. Wanneer je Tether koopt verkoopt jij je cryptocurrency tegen de huidige koers en ontvang je hiervoor in ruil Tether. De waarde van Tethers blijft gelijk en hiermee verzilver jij je waarde van de cryptocurrency zonder dat jij het geld laat uitkeren op je bankrekening.

Voordelen van het kopen van Tether

Tether is een hele interessante digitale valuta omdat 1 USDT altijd gelijk staat aan 1 US Dollar. Wanneer jij in het bezit bent van 1000 USDT dan ben je in bezit van 1000 Amerikaanse Dollars. Dit bedraag staat niet op je bankrekening maar staat veilig in een wallet op de blockchain en werkt dan hetzelfde als andere crypto munten. Een ander voordeel is dat er geen bank aan te pas komt.

Het is voor handelaren in verschillende cryptomunten erg handig om te kunnen traden zonder dat er enig volatiliteit bij komt kijken. De Amerikaanse Dollar is een stabiele munt

Beste Tether wallet

Alle cryptocurrency exchanges hebben een eigen ingebouwde wallet waar jij je Tethers in kan bewaren en brengt het voordeel met zich mee data je meteen weer kan investeren in andere crypto valuta. Ben je van plan om Tether voor een lange termijn te bewaren dan kan je kiezen voor een veiligere optie en sla je TetherĀ  op in een aparte Tether wallet. De ontwikkelaars van Tether hebben een eigen officiele wallet en die adviseren wij om te gebruiken.

Tether kan je verhandelen op de crypto exchange van Binance. Het is daarnaast ook mogelijk om Tether op te slaan in hun eigen Tether wallet van Binance.

GA NAAR BINANCE >>