Tether verkopen

Tether (USDT) kan je op een aantal verschillende cryptocurrency exchange platformen verkopen. Wil je graag wat meer te weten te komen over Tether dan adviseren wij jou om onze pagina’s over Tether door te nemen.

Hoe verkoop je Tether?

Net zoals het kopen van Tether kan je Tether ook op een aantal manieren verkopen. Bij het kopen van Tether verkoop jij je crypto valuta voor fiat geld. Bij het verkopen van Tether is dat dus precies andersom. Je koop met Tether weer andere cryptocurrency. Het grote voordeel van het in bezit zijn van Tether is dat je waarde niet is gezakt in fiat geld. Heb jij destijds 1000 Tehter gekocht dan stond dat voor een waarde van 1000 Amerikaanse dollar of 1000 euro. Tether is weinig volatiel.

Tether wordt verhandeld op de grote cryptocurrency beurzen onder andere Binance. Ben je nog niet bekend met dit platform meld je dan snel aan en maak gebruik van de voordelen van Tether.

Tether verkopen aan persoon of bedrijf

Tether kan ook gebruik worden als online betaalmiddel. Er zijn al vele bedrijven die deze digitale valuta accepteren. Een groot voordeel van het in bezit zijn van Tether is dat je geen transactiekosten betaald als je Tether verstuurd van de ene Tether wallet naar een andere Tether wallet. De enige transactiekosten die erbij komen kijken zijn die van een cryptocurrency exchange naar het omzetten in Tether. Koop jij online een product en reken je af in Tether dan zijn daar geen extra kosten aan verbonden.

Wil jij Tether verkopen op een cryptocurrency exchange dan moet je wel Tether hebben staan op het desbetreffende platform. Je kan er voor kiezen als je Tether voor een langere termijn wilt bewaren deze op te slaan in een externe wallet. Je moet dan wel eerst Tether op de handelsbeurs zetten voordat je er andere cryptocurrency mee kan kopen.

GA NAAR BINANCE >>