TokenPay

 

TokenPay is een gedecentraliseerd en zelf controlerend betalingsplatform. Het is ontworpen om veilige transactie uit te voeren tussen meerdere partijen. Omdat het een gebruikersbeveiliging heeft is het alleen toegankelijk via een gecodeerde browser. De transacties die plaats vinden worden uitgevoerd met een meegeleverde en niet traceerbare code, TPAY. Deze code zorgt er voor dat er volledige anonieme handel zal plaats vinden en net niet traceerbaar zijn. De unieke hash-algoritme zorgt voor een snelle en veilige transacties.

Het doel van TokenPay

TokenPay wilt klanten de mogelijkheid bieden om op een eenvoudige en anonieme manier transacties uit te voeren.
TokenPay wordt nu al gezien als de crypto variant van PayPal. Een ander doel is om de meeste anonieme token te ontwikkelen, ondanks dat Monero en ZCash dat ook proberen is TokenPay al een stapje verder.
Met dit stapje verder bedoelen we dat TokenPay in vergelijking met de andere anonieme tokens met een eigen creditcard wilt komen. Je kan dan via deze manier eenvoudig dollars of euro’s omzetten naar cryptocurrency. Dit is nog niet ver genoeg voor TokenPay, ze willen namelijk ook met een eigen bank komen. Waar de bank zich zou moeten vestigen is nog niet helemaal duidelijk maar de geruchten zijn dat het Zwitserland worden.

TokenPay betaalpas

Het concept achter de BlueDiamond is dat je die op een hele eenvoudige manier kan installeren en dan staat die ook in directe verbinding met je wallet van TokenPay.
Het concept achter de geïntegreerde BlueDiamond-betaalpas is dat deze eenvoudig te installeren is gezien de directe verbinding met de digitale portemonnee van TokenPay.  Door deze technologie kan je virtueel winkelen en rechtstreeks online kunnen verkopen.
Transparante en lage kostprijzen maken BlueDiamond-betaalpassen een zeer aantrekkelijk mechanisme voor het genereren van inkomsten met digitale tokens om de aankoop van harde activa mogelijk te maken.
Gebruikers van digitale tokens zoals TPAY of Bitcoin kunnen waar nodig toegang krijgen dankzij een privé realtime-uitwisseling die deel gaat uitmaken van het TokenPay-bankplatform.
TokenPay kan je in eerste instantie alleen maar aanschaffen door eerst Bitcoins te kopen en die vervolgens naar de exchange van Qryptos te sturen.