TRON kopen

Exchange
KOPEN BIJ HITBTC
KOPEN BIJ BINANCE


TRON
(TRX) kan je op veel verschillende trade platformen kopen zoals Liqui, HitBTC en Binance. Je hebt de mogelijk om TRX aan te schaffen door eerst Bitcoin te kopen of Ethereum aan te schaffen. Wij raden je aan om Bitcoin aan te schaffen bij Bitonic. Dit is de snelste en eenvoudigste manier om aan Bitcoin te komen. Je kan eenvoudig afrekenen met iDeal.

Waar moet je op letten bij het kopen van TRX?

Wat heel belangrijk is bij het kopen van TRX is dat je eerst Bitcoin hebt gekocht om zo TRX aan te schaffen via een tradeplatform zoals Binance. Wanneer je eenmaal TRX hebt gekocht raden wij je aan om deze niet het op tradeplatform te laten staan. Daar is een hele simpele reden voor, een tradeplatform kan nog weleens gehackt worden en dan ben je al je digitale munten kwijt. Om helemaal gene gevaar te lopen moet je de munten opslaan op een hardware wallet. TRX is een ERC-20 token en dit heeft als voordeel dat je de tokens kan opslaan op een hardware wallet die een Ethereum blockchain ondersteunt. Heb je geen hardware wallet dan kan je TRX ook opslaan op MyEtherWallet.

Wat kan je met de tokens (TRX) op het platform?

De officiële digitale munt van TRON is Tronix(TRX). Deze currency wilt alle currency’s die omgaan in de entertainmentwereld vervangen. TRON maakt het mogelijk om geld over en weer te ruilen tussen meerdere applicaties die zijn aangesloten op het TRON-netwerk. Heb je bij een online game net wat gekocht maar houd je nog wat geld over dan kan je dit gebruiken bij een andere game. Maar dit betekent niet dat je alleen bij games onderling kan schuiven met je geld. Je kan het geld dat overblijft ook gebruiken voor een film of op sociale netwerken.

De TRX-token is een token die is gebaseerd op het ERC20-protocol. Hierdoor is het mogelijk om een ICO te houden op het TRON-platform en kunnen de tokens gebruikt worden voor de financiering ervan.

Wil je snel en eenvoudig TRX kopen op het platform van Binance, wacht dan niet langer.

GA NAAR BINANCE >>