Vechain

Koers Vechain

Wat is VeChain?

VeChain (VEN) is een Chinese cryptomunt met een eigen blockchain. Vechain wordt op dit moment op 7 verschillende exchange platformen aangeboden waarvan Binance en HitBTC de bekendste van zijn. Vechain is een bedrijf dat is gevestigd is in Singapore. In het begin presenteerde het bedrijf zich als een bedrijf dat vervalsingen tegen wilde gaan maar het bedrijf is niet gestopt met haar ontwikkelingen. Het is constant op zoek naar supply chain oplossingen.

Het bedrijf heeft een chip ontwikkelt waarmee het in staat is om straks in de supply chain het product van A-Z fysiek te volgen. Maar dan ook echt alles, wat is de temperatuur, hoe is de luchtvochtigheid en wie wordt uiteindelijk de eindgebruiker. Vaak zijn de  producten van cryptocurrency nog geen echt product maar bij Vechain is dat anders. Op dit moment is het al een werkend product.

Consument ziet alles met Vechain

VeChain geeft de garantie aan de consument om het eigenaarschap van de producten in te zien. De consument kan dan het hele proces van productie tot verkoop bekijken. Je kan Venchain het beste vergelijken met een track & trace code maar dan 3.0. De consument ziet niet alleen hoe het product van productie tot verkoop gaat maar ook wie is de distributeur, waar komt die vandaan en hoe laat wordt het product geleverd.

Wat kan je doen met VeChain?

Vechain biedt op dit moment nog niet al te veel mogelijkheden voor het gebruik van Vechain toch moet dit in de toekomst veel eenvoudiger worden. Vechain bied je nu al de mogelijkheden om er financiële betalingen mee uit voeren. In Nederland is nog geen bedrijf die Vechain accepteert maar dat is meer toekomst muziek.

Je kan Vechain (VEN)ook opslaan in een wallet en deze laten staan met de hoop dat de waarde van de digitale munt gaat toenemen. Wij adviseren je dan om Vechain dan niet op een exchange te laten staan maar deze op te slaan in een software of hardware wallet.

 

Wat maakt Vechain een unieke digitale munt?

Vechain wilt een ware revolutie bewerkstelligen in de cryptocurrency. De meeste digitale munten focussen ze zich op het anoniem maken van transacties en het beveiligen van je personele gegeven. Vechain handelt uit een ander oogpunt. Vechain wilt dit ook allemaal maar gaan zelfs nog een stapje verder, zij willen ook dat consumenten meer duidelijk krijgen van het aankopen van producten en diensten.

 

Vechain is op dit moment te verhandelen op Binance. Wacht daarom niet langer en koop Vechain.

GA NAAR BINANCE >>