Vechain kopen

Hoe moet je Vechain kopen?

Vechain (VEN) wordt op dit moment op 7 verschillende exchange platformen verhandeld waarvan Binance en HitBTC de bekendste van zijn. Op Binance wordt het meest verhandeld. Je kan Vechain voor verschillende manieren gebruiken maar voordat je ze kan gebruiken moet je ze wel eerst kopen. Wij leggen hieronder uit hoe en waar je deze kan kopen.

Vechain kopen op een exchange platform

De eenvoudigste manier om Vechain te kopen is om dit te toen via een exchange. Wij adviseren Binance omdat die het meest gebruiksvriendelijke exchange platform is. In een paar stappen koop jij Vechain via Binance.

  1. Ga naar Binance en zoek met hulp van de zoekfunctie VEN (Vechain) op.
  2. Wanneer je VEN uiteindelijk hebt gevonden zie je allerlei informatie onder andere de huidige waarde, het volume, blablabla. Je gaat nu de volgende stap maken.
  3. Je ziet in het midden van de pagina kopen en verkopen staan. Wij willen Vechain kopen dus houden de linker tabel aan. Beschik je nog niet over een account meld je dan eerst aan op Binance.
  4. Bij het tabel van kopen kan je zelf invullen hoeveel Vechain coins jij wilt kopen. Je kan het zelf invullen bij amount maar je kan ook zeggen alles wat ik nu heb aan bitcoin wil ik in Vechain steken en klik je op 100% en vervolgens klik je op Buy VEN. De digitale munten zin in jou bezit.
GA NAAR BITONIC >>

Waar moet je opletten bij het kopen van Vechain?

Omdat Vechain uit kan groeien tot een belangrijke munt adviseren wij jou om de aangekochte VEN’s niet te laten staan op een exchange platform. Wij raden jou aan om ze op te slaan in een wallet. Dit kan een hardware wallet of een software wallet zijn. Omdat Vechain een ECR-20 token is kan je VEN opslaan in MyEtherWallet. Dit is een veel gebruikte wallet die betrouwbare en veilig is.

Vechain is op dit moment te verhandelen op Binance.

GA NAAR BINANCE >>