Vechain verkopen

Vechain (VEN) verkopen gaat bijna op dezelfde manier aan het aanschaffen van Vechain. Het is op dit moment alleen mogelijk om Vechain te verkopen via een exchange platform. Op Binance wordt Vechain (VEN) het meest verhandeld en daarom raden wij jou aan om via dit platform Vechain te verkopen. Ben je nog niet helemaal overtuigd om Vechain te verkopen en wil jij je iets meer verdiepen in de digitale munt zelf dan raden wij jou aan om de algemene pagina over Vechain op Coinprimeur.nl eens te lezen.

Het verkopen van Vechain

Ben je ervan overtuigd dat Vechain op de top van haar waarde zit en wil je deze graag verkopen of had je Vechain alleen maar gekocht om snel geld te verdienen dan kan je deze verkopen via Binance of een andere exchange. Je kan Vechain ook verkopen via een marktplaats. Er zijn speciale marktplaatsen die een oproep hebben om zoveel altcoins, nu dan Vechain van je over te nemen. Wanneer je het via zo’n platform verkoopt zorg ten eerste dat je wel de juiste prijs ervoor vraagt/ontvangt en zoek uit of het wel een betrouwbaar persoon is. Je ontvang van de tegenpartij een adres waar je de digitale munten naar toe moet sturen tegen een vergoeding maar wanneer je eenmaal de digitale munten hebt verstuurd zijn ze ook echt weg. Geef daarnaast nooit je private key aan onbekende personen.

Wanneer jij je VEN’s hebt opgeslagen in andere wallet dan op een exchange dan dien jij deze wel eest te versturen naar het jouw Vechain wallet op een exchange. Een exchange platform verhandeld en verdient door het kopen en verkopen, het koopt niet zelf de digitale  munten op. Het gaat om vraag en aanbod.

Vechain verkopen voor een andere cryptocurrency

Met Vechain kan je op een exchange andere digitale munten aanschaffen. Zo bieden vele exchanges aan om je VEN te verkopen voor Ethereum (ETH) in plaats van Bitcoin. Binance biedt je de mogelijkheid aan om te Vechain te verkopen voor Bitcoin of Ethereum.

 

Verkoop nu Vechain via Binance!

GA NAAR BINANCE >>